Sulek Péter kérdése:
Szerintetek Tóbiás József jól vezeti az MSZP-t?
Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 18:03
1/11 anonim válasza:
Igen jól nekem tetszik. Nem csinál semmit az Mszp egyre lejjebb csúszik. 2022 ben a parlamenti küszöb lesz a cél ha ő marad.
3/11 anonim válasza:
Szerencsére csak 10-12%-on vannak, tehát JÓL!!!
4/11 anonim válasza:
Igen, csodálatosan vezeti. Már 30%-on áll a támogatottságuk és egyre csak jönnek felfelé. A leghitelesebb pártot hozta össze belőlük.
Ja, nem...
De komolyan, hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?
5/11 A kérdező kommentje:
De a vezető párt baloldalon?
2016. márc. 18. 18:25
6/11 anonim válasza:
Jól vezeti, de nem elég jól, még mindig Parlamentben vannak.
7/11 anonim válasza:
A hideg rá ki attól az embertől..
8/11 anonim válasza:
Persze!
Már csak mr. alkohol kapitány szanyi tudná jobban. :)
9/11 anonim válasza:
Az MSZP már megbukott, ennek a pártnévnek, és a politikusainak akkora az elutasítottsága hogy szerintem képtelenség hogy választást nyerjenek (összefogásban sem).
10/11 anonim válasza:
Vezetni vezeti csak hova? Amúgy szerintem okos ember, mert gondol a jövőjére. Egy mszp-s vezetőből még portás is lehet a parlamentben 2022-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!