Miért tartják sokan bajnak azt, hogy Mészáros Lőrinc sok mindent felvásárol?
"Van erre valami bizonyíték? Mert ha nincs, alaptalan a vád."
Akkor ezen az alapon állapodjunk is meg abban, hogy az egész politikai paletta fehér bárányok gyülekezete.
"Azért,mert gazdaságilag nagyon káros,ha ugyanazok a személyek gazdagodnak,ugyanis akinek sok pénze van,abban semmiféle motiváció nincs az innovációra,márpedig a kapitalizmus így működik."
Ez ebben a formában nem igaz. Azok aki a saját tudásukat használva gazdagodtak meg nem a több pénz miatt fejlesztenek, hanem mert ez az életük értelme. Az hogy rengeteg pénzt keresnek vele már csak egy hozadék. Lásd Bill Gates meg a többiek.
Azok akik potya állami megrendelésből gazdagodnak teljesen alkalmatlanok az üzletre. Ezért nem is értik miről beszélsz amikor ilyen szavakat használsz, hogy innováció, lean, kaizen.
Ők csak a végrehajtók. Ide add be a pályázatod ennyit kérsz a munkáért aztán csinálj valamit. Holnaputánig bírja ki jövő héten már összedőlhet.
"Van erre valami bizonyíték? Mert ha nincs, alaptalan a vád."
Így van, Al Caponéról is tudjuk hogy törvénytisztelő, becsületes állampolgár volt, csak egyszer bizonytalanodott el kicsit, és csalt egy kis adót. Csak sokan irigykedtek rá.
Ugyan olyanok? Ne nevettesd már ki magad.
Mészáros a kormány legnagyobb kegyeltje, Simicska meg egy kegyvesztett...
# 25 "Simicskát miért nem szidja senki? Ő nem jobb Mészárosnál ugyan olyanok mind ketten"
Az én lelkiismeretem tiszta: pontosan ugyanígy szidtam Simicskát is, istenúccse', ameddig ő volt az állampárt házi oligarchája.
Most, hogy egy ideje lecserélték Mészárosra, én is kénytelen voltam behelyettesíteni.
Amúgy fentebb írta valaki és nagyon igaza volt: Simicska az élő bizonyíték rá, milyen nagy "potenciál" és tehetség szorult a NER-es nagytőkésekbe. Gyakorlatilag az állami pénzek lélegeztetőgépén lógnak, a mi adónkból híznak. Ahogy lekapcsolják őket a köszpénz-inkubátorról, hihetetlen sebességgel tönkremennek. Mert isten barmai, nem pedig gazdasági zsenik.
Simicska volt Magyarország leggazdagabb embere, míg őt tömték, és évek alatt tönkrement, mikor összeveszett a g.ivel.
Ugyanez a Mészáros sorsa is, ha ellenkezni merne. És ugyanennyi, vagy még rövidebb ideig maradna talpon a szabad piacon a saját erejéből. Ennyi.
Mottó:
Demokráciában élsz? Figyeld a közpénzeket!
Mindent abból finanszíroznak, a te adó forintjaidból gazdagodnak.
Azt magánosítják ki, ezek a ....k.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!