Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják sokan bajnak...

Miért tartják sokan bajnak azt, hogy Mészáros Lőrinc sok mindent felvásárol?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy irigykednek rá, mi a baj?
2019. aug. 4. 21:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Van erre valami bizonyíték? Mert ha nincs, alaptalan a vád."

Akkor ezen az alapon állapodjunk is meg abban, hogy az egész politikai paletta fehér bárányok gyülekezete.

2019. aug. 4. 23:20
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Azért,mert gazdaságilag nagyon káros,ha ugyanazok a személyek gazdagodnak,ugyanis akinek sok pénze van,abban semmiféle motiváció nincs az innovációra,márpedig a kapitalizmus így működik."

Ez ebben a formában nem igaz. Azok aki a saját tudásukat használva gazdagodtak meg nem a több pénz miatt fejlesztenek, hanem mert ez az életük értelme. Az hogy rengeteg pénzt keresnek vele már csak egy hozadék. Lásd Bill Gates meg a többiek.

Azok akik potya állami megrendelésből gazdagodnak teljesen alkalmatlanok az üzletre. Ezért nem is értik miről beszélsz amikor ilyen szavakat használsz, hogy innováció, lean, kaizen.

Ők csak a végrehajtók. Ide add be a pályázatod ennyit kérsz a munkáért aztán csinálj valamit. Holnaputánig bírja ki jövő héten már összedőlhet.

2019. aug. 4. 23:25
 23/30 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem biztos, hogy mindenhez ért, így a minőség romolhat. Meg alapból, ezzel ő határoz meg mindent, árakat, stb. Akkor hol itt a versenyjog?
2019. aug. 5. 00:12
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Tehát kedves kérdező, olvasd el az eddigi hasznos válaszokat. Kivétel nélkül mindegyik megállja helyét amit nem bővítenék mert az már tényleg spekulatív lenne.
2019. aug. 5. 06:20
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Simicskát miért nem szidja senki? Ő nem jobb Mészárosnál ugyan olyanok mind ketten
2019. aug. 5. 09:20
 26/30 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"Van erre valami bizonyíték? Mert ha nincs, alaptalan a vád."

Így van, Al Caponéról is tudjuk hogy törvénytisztelő, becsületes állampolgár volt, csak egyszer bizonytalanodott el kicsit, és csalt egy kis adót. Csak sokan irigykedtek rá.

2019. aug. 5. 09:29
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyanok? Ne nevettesd már ki magad.

Mészáros a kormány legnagyobb kegyeltje, Simicska meg egy kegyvesztett...

2019. aug. 5. 09:30
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
az én adómból hízik a disznó.
2019. aug. 5. 09:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

# 25 "Simicskát miért nem szidja senki? Ő nem jobb Mészárosnál ugyan olyanok mind ketten"

Az én lelkiismeretem tiszta: pontosan ugyanígy szidtam Simicskát is, istenúccse', ameddig ő volt az állampárt házi oligarchája.

Most, hogy egy ideje lecserélték Mészárosra, én is kénytelen voltam behelyettesíteni.

Amúgy fentebb írta valaki és nagyon igaza volt: Simicska az élő bizonyíték rá, milyen nagy "potenciál" és tehetség szorult a NER-es nagytőkésekbe. Gyakorlatilag az állami pénzek lélegeztetőgépén lógnak, a mi adónkból híznak. Ahogy lekapcsolják őket a köszpénz-inkubátorról, hihetetlen sebességgel tönkremennek. Mert isten barmai, nem pedig gazdasági zsenik.

Simicska volt Magyarország leggazdagabb embere, míg őt tömték, és évek alatt tönkrement, mikor összeveszett a g.ivel.

Ugyanez a Mészáros sorsa is, ha ellenkezni merne. És ugyanennyi, vagy még rövidebb ideig maradna talpon a szabad piacon a saját erejéből. Ennyi.

2019. aug. 5. 11:27
 30/30 anonim ***** válasza:
47%

Mottó:

Demokráciában élsz? Figyeld a közpénzeket!

Mindent abból finanszíroznak, a te adó forintjaidból gazdagodnak.

Azt magánosítják ki, ezek a ....k.

:)

2019. aug. 25. 05:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!