Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem nullázok a sportra...

Miért nem nullázok a sportra adott támogatást?

Figyelt kérdés
Minek pénzeljük pár ember hobbiját?
2019. aug. 4. 08:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

"közpénz? ugyanúgy gdp-t termel a belépők az épitkezések miatt stb."

De akkor miért közpénzből csinálják, ha ennyire jövedelmező? Ha annyira jövedelmező lenne, akkor simán megérné magánvagyonból is stadionokkal teleépíteni mindent.

2019. aug. 4. 10:06
 12/20 mindentudó99 ***** válasza:
25%
A múzeumok se termelik ki a költségeiket. Akkor dózeroljuk le őket vagy hogy gondolod kérdező? Vagy a szinházak se. M8ndet az állam pénzeli. Így nem lehet gondolkozni. Az hogy téged nem érdekel a sport az nem azt jelenti hogy nem kéll tám9gatni. Én nem használom a bkv-t . És nem is termeli ki a fenntartási költségeit. Akkor mi van àllítsuk le?
2019. aug. 4. 10:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen.

2019. aug. 4. 10:23
 14/20 A kérdező kommentje:
A múzeumok illetve színházak kulturális értéket képviselnek
2019. aug. 4. 10:24
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
#4! "egy élet munkája van abban a hobbiban. jüval keményebb meló amit te lenyomsz napi szinten. ha az élsportot vesszük." Teljesen igazad is lehet, de ha valaki egy bolhát hosszu, kitarto munkával megtanit ugrálás helyett sétálni, lehet nagyon ritka és nehéz teljesitmény, de ki nem szrja le? Saját hobbi!!!
2019. aug. 4. 10:33
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem kezdésnek az se lenne rossz, ha nem költenénk többet sportra, mint felsőoktatásra...

[link]

Illetve egy fenéket, talán lenne értelme ennyit költeni rájuk, de akkor azok bicikliutak, kisebb játékpályák, sulik tornatermeinek felhúzása és eszközállományuk rendbetétele stb. stb. képében jelenne meg. Egyszóval olyan dolgok, amiket használhatnak is az emberek egészségmegőrzés céljából, nem pedig csak kifizetnek egy jegyet és nézik a meccset miközben zsíros kajákat esznek és terhelik az egészségügyet.

2019. aug. 4. 10:54
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

12es

"Mindet az állam pénzeli."

Így beszél egy kádárista fideszes.

2019. aug. 4. 12:38
 18/20 mindentudó99 ***** válasza:
18%
#17 Hú most jól meg mondad azt a mindenit. Azt hittem már megcáfolod azt amit írtam. De nem mert ugye nem lehet. Erre ide nyögsz egy semmitmondó szöveget. Ha ha ha.
2019. aug. 4. 12:46
 19/20 mindentudó99 ***** válasza:
26%
Szokás szerint lenullázni a választ. De megcáfolni már nem megy.
2019. aug. 4. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, hogy kirohadt fogú vén alkoholistákat miért kell kitömni pénzzel, csak mert focista. Én a sakkot szeretem, attól, hogy a törpének a foci a rögeszmélye. Egyébként is egy Ronaldinnyo, de jó esetben egy 12 éves brazil utcagyerek is szétszopatná és puhára verné a 11 fős magyar válogatottat egyedül. Egy balmazújvárosi szarról meg ne is beszéljünk....
2019. aug. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!