Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány mit épített?

Gyurcsány mit épített?

Figyelt kérdés
Azt már tudjuk hogy Orbán az Oroszoktól felvett költsönből atomerőművet épít, a kínaiak segítségével pedig gyors vasutat. Mind a kettő hasznos, és jelentősen jó befektetés. Például a gyorsvasutak megkönyítik hogy országunk, de főleg Budapest Kelet-Európa egyik innovációs és kereskedelmi központja lehessen. Az atomerőmű pedig sokak által elismert, jó és tiszta energia forrást jelent. Ezek a befektetések mind az országunk hasznara vállnak, illetve az életszínvonal és a népszerűség növelésére is alkalmasak. Ezzel szemben Gyurcsány semmit nem épített. Se korházat, se Iskolát de még egy nyomorul Stadiont sem. Pedig most hirtelen fontos lett a DK-soknak az egészségügy. Meg a szegénység is. Bezzek akkor kussoltak amikor Gyurcsányék privatizalni akarták a kórházakat. Az is kinek kervezett volna? A felső osztálynak! Felvettünk 2008-be 6000 mrd forint IMF hitelt, amit az Orbán kormány fizetett vissza... Hova lett az a pénz?

2019. aug. 3. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

Debrecenben FIDESZ es polgármester van már évtizedek óta. Egy romhalmaz a város. A vasútállomást a FIDESZ-es emberkék tervezgetik már 2011 óta. Még hozzá sem kezdtek, de a tervezőknek már milliókat fizettek.

A villamos fejlesztést és pályabővítést is csak később adták át egy rakás problémával.

Ennyit a FIDESZ-ről.

2019. aug. 5. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

11: ha valaki, akkor én undorodom a fidesztől, ebben biztos lehetsz!

De!

Debrecen talán az egyetlen olyan város, amelyben minden van, ami a mai nagyvárosok alapkövetelménye!

Egyetlen vidéki városban sincs olyan sok fejlődés és egyéni lehetőség mint most Debrecenben.

Az állomás valóban nem egy nagy dobás, de ezen kívül nem igen tudsz mást felhozni ellene. (az autóbusz pályaudvar problémája az új közös pályaudvarral megoldódik)

Talán ha elmennél szétnézni egy kicsit - nagyon rád férne! Én irtó irigy vagyok rájuk innen Pécsről.

2019. aug. 5. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék, hogy a nagyberuházásokat rohadtul nem Gyurcsány vagy Orbán építi, hanem MI állampolgárok. A mi adónkból megy, azaz a mi mindennapi kemény munkánk hasznának egy részéből épül.

-

-

Érdemes lenne a közgondolkodásban meghonosítani, hogy a mindenkori vezető nem kisisten, akit szolgálunk. Hanem fordítva, ő van azért, hogy minket szolgáljon. Nem ő épít, mi építünk. Nem ő ad (adókedvezményt, segélyt, családtámogatást, nyugdíjt) hanem mi adunk.

A miniszterelnök nem király, hanem az országban a legfőbb szolgáló (kéne hogy legyen).

2019. aug. 6. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Házat épített 😉
2019. aug. 6. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
42%

12-es.

Tönkre vágták a várost. Rengeteg fát kivágtak!

Nemrég történt egyirányusítás egy forgalmas útszakaszon. Totál káosz van reggel ott.

Parkok alig vannak. Szerintem te csak a Nagyerdőn járhattál ott voltak fejlesztések, de lebetonoztak mindent. Nem mondom hogy rossz lett de beton van már mindenhol, még abba a egy szem parkban is ami van, a Békás tó.

Mellesleg M.O. 2. legnagyobb város...

DKV diákjegy 3800Ft, használhatsz villamost, trolit, buszt, de a busz tragédia ahogyan közlekedik. Ennyi pénzt nem lehet egy ilyen rossz szolgáltatásért elkérni szerintem! Ezt most nem részletezném, kérdezz meg erről debrecenieket.

Igaz jönnek a vállalatok (BMW), de a gyárakat jó minőségű termőföldekre teszik, és a FIDESZt nem érdekli.

A fizetések pedig itt Kelet-Magyarországon átlag alattiak.

Persze ez máshol is előfordul, de itt a szokottnál több a bunkó ember, SZERINTEM!

Én innen mint mérnök el szeretnék menni!

2019. aug. 7. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!