Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó az, ha alacsonyabb a...

Miért jó az, ha alacsonyabb a vállalatok adója?

Figyelt kérdés
Attól az én fizetésem nem lesz magasabb.A megmaradt pénzből nem az én fizetésemet fogják emelni,hanem zsebrevágja a vezetőség.

2019. aug. 3. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Adóparadicsom alakul ki, rengeteg vállalat oda fizeti a nyereségének egy részét.

Viszont az EU az ilyenre tudtommal vadászik, nehogy verseny alakuljon ki a tagországok között ilyen értelemben. Ettől még az írek sokáig csinálták, most nem tudom hogy van ott.

2019. aug. 3. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony adóterhek esetén rengeteg vállalat alapul/telepedik ide, ez pedig munkahelyet és megélhetést jelent.
2019. aug. 3. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:

"A megmaradt pénzből nem az én fizetésemet fogják emelni,hanem zsebrevágja a vezetőség."

Akkor fogod magad és elmégy máshova dolgozni, ahol jobban megbecsülnek vagy alapítasz te is egy vállalkozást és akkor neked is jó lesz.

2019. aug. 3. 17:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Hova?Nehéz munkát találni,max a gyártósorra vennének fel
2019. aug. 3. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Nem csak az írek, az észtek is, a híres baltikumi bezzegország. Litvánia pl csődben van ezzel szemben, az offshore-ból lettek gazdagok.

Alapvetően azért jó, mert így hatékonyabban működik a világgazdaság. Ez persze nem jelenti azt kedves libsik, hogy a világgazdaság jóléttért a saját nemzeti szuverenitásunkat szét kell verni, hogyha abból a jólétből olyan sokat nem nyerünk.

2019. aug. 3. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:

# 4

Az esetek 99,9% ban vannak alternativák.

2019. aug. 3. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban.Nincs piacképes végzettségem,csak egy érettségi és 2 nyelvvizsga
2019. aug. 3. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:

# 7

Ennek miköze a kérdéshez??

2019. aug. 3. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
EZ A MUNKAÜGYIS TROLL NE ÍRJATOK NEKI
2019. aug. 3. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 hát mert azt írja menjek máshova ha nem becsülnek meg
2019. aug. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!