A Fidesz az első kormány amelyik töretlenül jól teljesít, de akkor miért akarja az ország nagyobbik része leváltani?
Oly hosszú, kitartó és következetes munkával heroikus küzdelmek árán sikerült végre az Európa legkorruptabb államává válni. Igaz, hogy Soros ügynökei és a rakás hazaáruló civil és ellenzék nagyon megnehezítették a kihívás végrehajtását, de a Fidesz nem ismer akadályokat.
Megvan a magukhoz való eszük, és csak a javunkat akarják; ha megszerezték, akkor eldobnak mindent és mindenkit.
nép kiröhögésében*
(elírtam. 1000 bocs)
Hamarosan nem majdnem.
De kíváncsi vagyok, arra, hogy mi a véleménye a kérdezőnek arról, hogy Orbán elvtárs azt mondta, hogy az a kormány, amelyiknél a forint € árfolyama 300 meghaladja a 300 forintos gyengülést, alkalmatlan a kormányzásra, és le kell mondania. Kíváncsi vagyok, hogy mikor mondanak le, ill. a kérdező elvtárs hitelt ad-e Orbán elvtársnak, és valóban úgy gondolja, hogy le kell-e mondania, vagy azt mondja, hogy Orbán elvtárs hülyeséget beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!