Kormányváltás csak egy karizmatikus vezetővel lehetséges?
Tudtok olyan esetet amikor a langyosviz ellenzék összefogott és győzött ? Mert szerintem értelmes ember nem gondolhatja, hogy ez igy működhet egy igazi vezető nélkül.
A jelenlegi magyar politikánban pedig nincs ilyen ember.
Nem feltétlen, szerintem számtalan példa van arra, hogy nem egy karizmatikus vezetővel váltották le az aktuális kormányt.
Szerintem két fő összetevő van, egyrészt az a párt vagy pártszövetség, akire érdemes szavazni, másrészt a szavazók egy olyan csoportja, akik mernek kérdezni, nem nyalnak be mindent első hallásra, akik tudnak kritikusak lenni.
A kormanyváltás lehetséges akár egy közepes kvalitasú vezetővel is. A kérdés az,hogy mire lesz elég ez a győzelem ha ott marad a fidesz egy 40-48%os ellenzékben úgy hogy a ner kilóra megvette már mo-t és az összes 2/3os törvény is betonozva van.
Mert nem nézem ki az ellenzékből hogy felállít egy népbíróságot és egyszer s mindenkorra lezárja ez a sötét korszakot fideszestől orbánostól nerestől,ahogy a romanok csauval.
Annyit fognak tudni elérni hogy lesz eu ügyészség és meg fognak indulni a korrupciós nyomozások. De ha nem annak kezelik a fideszt mint ami,szervezett bűnözői csoportnak,akkor lemegy a 4 év,és újra győz a fidesz.
"Mert nem nézem ki az ellenzékből hogy felállít egy népbíróságot és egyszer s mindenkorra lezárja ez a sötét korszakot fideszestől orbánostól nerestől,ahogy a romanok csauval."
az népbíróság... nem zavartunk titeket el 89ben rákosista tetvek?
Karizmatikus vezetője volt egy csomó az ellenzéki pártoknak, nem az a baj.
Amíg támogatják a bevándorlást, vagy legalább is nem ellenzik határozottan, addig nem győzhet semmilyen párt, semmilyen vezetővel.
Hát Tóth Bertalannal és Sneider Tamással nem lehet kormánytváltani.
22-es kormányváltáshoz szerintem is szükség van egy karizmatikus miniszterelnök jelöltre, a közös lista mellett.
Az ellenzéki oldalon aki karizmatikusnak mondható az Gyurcsány, Márki Zay és Jakab Péter. És Gyurcsány a bizonyíték hogy az önmagában kevés hogy valaki karizmatikus. Hitelességre is szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!