A Fideszeseknek miért fáj, ha valaki szereti a hazáját?
10# miért, csak az MSZP ( illetve most már a DK is Gyurcsánnyal ) ami Európa párti?
Én is úgy gondolom, hogy magyar vagyok és mégis európai. Ez ellenére rendszeresen megkapom hogy "libsi" vagyok, mert azt mondom: 10 millió magyar legyen bármennyire kitartó ( de egyébként széthúzó ), nem fog átütő sikereket elérni. Önmagában nem. Össze kell fogni azokkal, akik itt vannak, az európaiakkal.
Az Európai Unió mint állam a világ legnagyobb, legerősebb gazdasága lenne, második ( egyesek szerint csak harmadik ) katonai hatalma és közben a jólét szinonimája. Mindez anélkül hogy fel kéne adni magyarságunk.
Lásd Amerikában is: előbb vagy Texasi mint amerikai. Mégis amerikai vagy és hazafi. Nálunk miért ne működne? Ja igen. Mert libsi hazaáruló leszek... De más logikus oka nem nagyon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!