Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán minek megy minden...

Orbán minek megy minden nyáron Tusványosra?

Figyelt kérdés
Csak én nem értem miért kell a magyar kormányfőnek minden nyáron egy külföldi országban hirdetnie az igét? Itthon már nem talál olyan helyet ahol elegendően vevők a hülyeségeire? Vagy mi a magyarázata annak hogy minden nyáron a románoknál grasszál?

2019. júl. 28. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Én azt nem értem, hogy a románok miért engedik azt, hogy egy szomszédos állam miniszterelnöke az ő felségterületükön hirdesse saját eszméjét, amiből számos románellenes felhang is kihallatszik.
2019. júl. 28. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Mert ott nincsenek tisztában a Magyar egészségüggyel, és nem tudják mit jelent a 27% áfa kiadás és 33% adó bevétel után. kettőt kiszámolod 51,5% adó fizet az ember.

Romániába meg nem.

2019. júl. 28. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Mint kormányfő, súlytalan. Ezért nem félnek tőle a románok!

Meg aztán a románok igazán testközelből ismerik a diktátorokat - meghallgatják, oszt' lesz@rják!

2019. júl. 28. 20:08
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Szereti az ottani lángost azért jár oda.
2019. júl. 28. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

A székelyek Orbánnal riogatják a túlszaporodott medvéket, akik fejvesztve menekülnek a rikácsoló hangját hallva!

Mióta oda jár fontoskodni azóta nincs is medvetámadás a környéken!

2019. júl. 28. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
19%
Jól teszi, hogy oda megy, ott legalább tisztelik. Kiknek kéne előadást tartania nektek gyakorisoknak? Az ő helyébe én sem a gyakoris brigádnak tartanék előadást. Jó érzés ha megtapsolják az embert és ő meg is érdemel minden tiszteletet.
2019. júl. 28. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
86%
Beszennyezi a székelyek tisztességét (is)!
2019. júl. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!