Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha belépek a Fidelitas-ba,...

Ha belépek a Fidelitas-ba, jobban tudok érvényesülni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 12:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Milyen "szorgos" munkával, hány évet gürcöltek?
2019. júl. 28. 20:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Fogadni merek vagy ADÓCSALÁS, vagy KÁBÍTÓSZER...

Ez a 2 lehet a dologban, ugyanis hogy ekkora vagyonotok legyen, HOSSZÚ ÉVTIZEDEK MUNKÁJA KELL LEGYEN BENNE...

Így hiába hazudsz nekünk, troll!!!

2019. júl. 28. 20:45
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

"Fogadni merek vagy ADÓCSALÁS, vagy KÁBÍTÓSZER...

Ez a 2 lehet a dologban, ugyanis hogy ekkora vagyonotok legyen, HOSSZÚ ÉVTIZEDEK MUNKÁJA KELL LEGYEN BENNE...

Így hiába hazudsz nekünk, troll!!!"

Hát rosszul gondolod. Tipikus csóró mentalitásod van. Ha valaki gazdag akkor azt hiszed, hogy csalta a pénzét. Na ez a csóró mentalitás kisgyerek. Nem vagyok troll. Gazdagok vagyunk amit te úgy látom nagyon nagyon irigyelsz kisfiú.

2019. júl. 28. 20:49
 24/26 anonim ***** válasza:

[link]

Erre adj akkor magyarázatot, kérlek, nézd végig a videót!

2019. júl. 29. 20:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem végignézni de én nem hazudtam, gazdagok a szüleim és tisztességesek. Tudom, hogy irigykedtek a gazdagokra. Nektek nincs 120 milliós házatok. Nincs annyi a bankszámlátokon mint nekünk és emiatt irigykedtek. Ez a tipikus magyar mentalitás. Azt hiszitek, hogy mi bűnözők vagyunk. Nem édeskéim csak gazdagok.
2019. júl. 29. 20:37
 26/26 anonim ***** válasza:
60%

Oh de naiv, buta ember vagy. Azt hiszed hogy belépsz a Fidelitasba lophatsz annyit mint a "mestereid" mint Árpika, Lali, Lölöke, Gyagyás Tóni?

A Fidelitasosok olyan reménytelenül, szánalmasan hülyék hogy nem veszik észre, hogy mire rájuk "kerül sor" ki fognak maradni a "buliból" és nem jut nekik semmi. Na akkor lesz fellázadás és tömeges kilépés és tagadás ezerrel hogy ennek bármikor részesei voltak.

2019. szept. 4. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!