Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire fejlődik az ország,...

Ha ennyire fejlődik az ország, akkor miért vagyunk az EU 2. legszegényebb országa?

Figyelt kérdés

2010 óta semmit sem közeledtünk a nyugati országokhoz, sőt azóta lehagyott minket Lengyelország, Lettország, Litvánia, Horvátország és bizonyos mutatókban már Románia is...

Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Észtország pedig beérhetetlen kategória lett azóta...

2019. júl. 26. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Linkel támaszd alá az állításodat kérdező. Linket kérek, hogy mi vagyunk a 2. legszegényebb ország Európában.
2019. júl. 26. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#5 hát nem tudom hogy tévedek én olyan gyakran az R1 nevű 2x2 sávos aszfaltcsíkra, ahol kb 150 környékén autókáznak az emberek, biztos álmodtam. Meg a jó minőségű 3, 4 számjegyű, gyakran hegyi útjaikat is?

Miből van rossz választék? 2 hete a poprádi egyik lidlben az volt mint itt, kivéve hogy a pékségbe sokkal nagyobb a választék. A motorestekben meg olyan finomságokkal lehet megebédelni, vicc összegből: pl fokhagyma krémleves zsemlekockával, sajttal 1 eur, brindzové halusky pirított szalonnával (itthon sztrapacskának hívják a gyenge utánzatát) 3,5 eur, finom fagyikehely sok tejszínhabbal, gyümölcsökkel 1,9 eur. Hüledeztünk is a haverokkal, hogy ennyikért itthon xart se kapunk, nemhogy finomat.

#10 kelet szlovákia is sokkal fejlettebb mint ugyan annyira kelet magyarország, de horvátországban is voltam áprilisban, a tengertől távoli falvakra is jó lenne ha hasonlítana egy átlag magyar falu, hát még egy borsodi putri.

Hihetetlen hogy otthagyott minket mindenki.

2019. júl. 27. 01:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Rossz statisztikát néztél. Kérj egy olyat amelyiken mi fejlődünk a legjobban és minden rendben van.
2019. júl. 27. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
Hiába van világklasszis kormányunk hála a Jóistennek ha ugyanakkor Soros György akadályozza a fejlődésünket. Sajnálom a Fideszt mert így sokan azt hiszik miattuk rohad egyre lentebb és lentebb az egész ország. :(
2019. júl. 27. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég számolták ki az eu annyi forrást biztosított nekünk a csatlakozás óta mint a második világégés után az exnáci Német országnak a Marshall terv kereteiben kaptak.

Ők egy lebombázott gazdaságilag összeomlott országot építettek fel mi meg pénztáros lőrincet......

szerinted?

2019. júl. 28. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs semmilyen fejlődés,szétlopják az országot..Nem vagyok Gyurcsány párti,de akkor jobb helyen álltunk. Attól rettegtünk,hogy nehogy szlovák szintre jussunk, ma meg bármit megadnánk a szlovák szintért..
2020. ápr. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!