Ha ennyire fejlődik az ország, akkor miért vagyunk az EU 2. legszegényebb országa?
2010 óta semmit sem közeledtünk a nyugati országokhoz, sőt azóta lehagyott minket Lengyelország, Lettország, Litvánia, Horvátország és bizonyos mutatókban már Románia is...
Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Észtország pedig beérhetetlen kategória lett azóta...
#5 hát nem tudom hogy tévedek én olyan gyakran az R1 nevű 2x2 sávos aszfaltcsíkra, ahol kb 150 környékén autókáznak az emberek, biztos álmodtam. Meg a jó minőségű 3, 4 számjegyű, gyakran hegyi útjaikat is?
Miből van rossz választék? 2 hete a poprádi egyik lidlben az volt mint itt, kivéve hogy a pékségbe sokkal nagyobb a választék. A motorestekben meg olyan finomságokkal lehet megebédelni, vicc összegből: pl fokhagyma krémleves zsemlekockával, sajttal 1 eur, brindzové halusky pirított szalonnával (itthon sztrapacskának hívják a gyenge utánzatát) 3,5 eur, finom fagyikehely sok tejszínhabbal, gyümölcsökkel 1,9 eur. Hüledeztünk is a haverokkal, hogy ennyikért itthon xart se kapunk, nemhogy finomat.
#10 kelet szlovákia is sokkal fejlettebb mint ugyan annyira kelet magyarország, de horvátországban is voltam áprilisban, a tengertől távoli falvakra is jó lenne ha hasonlítana egy átlag magyar falu, hát még egy borsodi putri.
Hihetetlen hogy otthagyott minket mindenki.
Nemrég számolták ki az eu annyi forrást biztosított nekünk a csatlakozás óta mint a második világégés után az exnáci Német országnak a Marshall terv kereteiben kaptak.
Ők egy lebombázott gazdaságilag összeomlott országot építettek fel mi meg pénztáros lőrincet......
szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!