Mikor fejezi már be az ellenzék a kórházazást?
"És? Mondtam, magánhoz lehet menni akármikor"
Oké, csak akkor amit tb-re levesznek, azt szépen csengessék ki nekem a fizetés mellé. ja hogy az úgy nem lehet. Akkor miről is beszélsz?
Az idejárók mind 14 évesek, hogy nem tudják, hogy milyenek voltak a kórházak az utóbbi 30 évben?
Mindig is nagy politikai brand volt az oktatásegészségügy.
Úgy, hogy közben folyamatosan kevesebb az EÜ ellátás személyzete, mert mondjuk kapásból az összes szoci kormány szétfúrta a felsőoktatást és az orvosképzést.
#13 nem fúrta szét, hát mit fúrna akkor most épp a fidesz?
Orvosképzés jól megy, sok orvos megy ki a hanyatló nyxugatra az emberevő migráncsok közé soros parancsára ;)
Ha trollkodni akarsz, ez gyenge kísérlet.....Ha meg komolyan gondolod mindezt kedves kérdező, akkor meg igazán szomorú..... Nagyon sok szépen felújított kórház van, ez tény! De nagyon sok is ami meg nincs! S azért egy leromlott állapotú, omladozó épületben lehet, hogy nem a falat bámulod, de az is biztos, hogy a kórházi fertőzések hamarabb megtalálnak.... Nem véletlen, hogy nem akarták/akarják nyilvánosságra hozni az adatokat!
Amúgy meg, említetted a magánkórházakat...szerinted a közmunkás annak beleférhet az fizetésébe?
Én idén jutottam sorra arra a műtétre, amire tavaly tavasz óta vártam. Olyan brutál fertőzést kaptam el a műtét után, hogy már a végrendeletemet diktáltam..
Nem tudom felfogni épp ésszel, hogy miért olyan nagy kérés az, hogy a 21.szàzadban ne haljunk meg alapvető, kezelhető, megelőzhető dolgokban?
Miért olyan nagy kérés az, hogy jutassanak több pénzt az egészségügybe? Leadózzuk a fizetésünk felét, tényleg akkora kérés, hogy legyen látszatja is??
Értem, hogy van magán ellátás is, de egy átlag ember szerinted miből fizeti ki? Olyan brutál árak vannak. Egy diák vagy egy nyugdíjas egészen biztosan nem tudja kifizetni. Haljanak meg akkor, mert derogal nem ellopni az összes adót?
Rohadtul nem érdekel, hogy ki fideszes és ki ellenzéki. Ez egy közös probléma, ami megoldásért kiált.
Óvodás szint azon rugózni, hogy jaj hülye ellenzékiek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!