Hány évtized lesz az Orbán-kormány történelmi hibáinak kijavítása?
A tőkemilliárdok rokoni kézbe csúsztatása, magánnyugdíj rendszer megszüntetése és ezzel egy közelgő nyugdíjválság előidézése, jogrend és bíróságok szétverése, fenntarthatatlan stadion és kisvasút építkezés, kórház és iskola támogatások erős csökkentése és mindezekből származó több tízezer főre tett fiatal magyar állampolgár kivándorlás miatti szélsőséges népességfogyás?
És mindezeket a világgazdaság egy felívelő szakaszában tette...
annyira bírom a tipikus balos ostobaságot...
szóval rossz az oktatás, ezért mindenki fideszes, de amúgy elmennek a fiatalok :DDD
balos vagyok és okoskodni akarok :DD
Órája migránsoztok aztán benne sem volt a kérdésemben.
Azt hiszik a fideszesek hogy hibát el lehet fedni a migráns riasztással.
Úgy hogy a legnagyobb fizetős migráns beengedő letelepedési kötvény bizniszes az Orbán-kormány amely a migránsok kötvényeinek közvetítő díjából off-shore cégeken keresztül milliárdokhoz jutott, a vissza éléseket a legfőbb ügyész sem meri vizsgálni.
Aztán meg az államnak kell a migránsok állampolgársági kötvényét visszafizetni sokkal nagyon kamattal mint bármely IMF hitel??? Hát hogy van ez?
Basszus kérdező, nézzél már mást is mint az ATV meg a RETEKKLUB.
Az éremnek 2 oldala van, van amit jól csinálnak Orbánék, és van, amit nem annyira jól. De még mindig fényévekkel jobbak, mint bárki más volt eddig.
De ha nem hiszed el, akkor magyarázd már el nekem hogy hogy a fenében nyernek már harmadjára zsinorban?
15: "...magyarázd már el nekem hogy hogy a fenében nyernek már harmadjára zsinorban?"
Na látod, te sem tudod!
És senki sem tudja...Csak sejti: ahol 3 óra hosszáig leáll a választási iroda kommunikációja, ott valóban nem lehet tudni, hogy mitől nyer valaki...
#10 nem, nem akarja. Nem lesz megszavazva ez a nem létező dolog sem, ahogy az általatok kitalált kvóta sem lett.
Ellenben a felcsúti KISZ titkár, és szélbalos kádárista mutyibandája, ezrével telepíti be a migránsokat, és fizettet nekik velünk, kérés nélkül, önállóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!