Trump is brit csatlósai egy újabb háborút akarnak épp kiprovokálni a Közel-Keleten, ezúttal Irán ellen?
"Az ellene indított ügyészi eljárások tömkelegéről" elsôsorban azt érdemes megjegyezni, hogy ABBAN AZ ORSZÁGBAN ha a miniszterelnök gyanúba keveredik, akkor ügyészi eljárást indítanak ellene.
( Ha meg igazolódik, le is csukják ( Olmert ), az államelnököt is ( Kacav ).)
"mi sem vagyunk különbek"
Akkor meg?
Majd el feledtem: látom, a tényszerûség itt nagyon kis százalékban mutatkozik hasznosnak.
Helyes, elvégre a tények makacs dolgok és annál rosszab nekik ( a tényeknek ).
23:05: ennyit a kis kedvencedről, ismét bebizonyította, micsoda értelmi képességei vannak:
10:06
Sajátságos, hogy abból, hogy a tényszerûséget hangsúlyozom, arra következtetsz, hogy egy nemtomkicsodának vagyok a haverja.
Najó, mosmá tom, mer nem voltam lusta ráguglizni. Így elmondhatom, erre és a hasonlókra is vonatkozik, amit boldogult anyukám szokott volt mondogatni: ha egy zsidó hülye, akkor nagyon. Sajnos, van ilyen, ahogy volt olyan is néhány éve, aki a pride Tel avivon megkéselt egy v két résztvevôt.
Szóval nem, nem vok Trump híve, sem szélsôségesek haverja( akár zsidó, akár nem, akár bal, akár jobboldali ) kizárólag azt a NAÜ által dokumentált tényt közöltem, hogy Irán valóban tartósan megszegte az általa korábban aláírt atomstop szezôdést.
Továbbá azt a véleményemet, hogy nem okos dolog megrögzött szerzôdésszegôvel szerzôdni. Igen, ez a véleményem, teljesen függetlenül Trumptól, Obamától és mindenkitôl.
Viszont abból, amit írsz, egy szélsôeges gyûlölködô képe rajzolódik ki, akinek ráadásul igen fura elképzeléseivannak ( "Attól hogy demokrácia van még lehet fasiszta a vezetés." ) asszem, utána kéne nézned, mi is az, hogy fasizmus, fasiszta.
19:19: "Attól hogy demokrácia van még lehet fasiszta a vezetés."
Ezt mondjuk nem én írtam. De mindegy.
"Ezt mondjuk nem én írtam"
Igaz, de a téves értesülést te linkelted, ellenôrizetlenül ( keresztreferencia, az eredeti forrás megtekintése nélkül ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!