Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az osztrák nagyvárosokban...

Az osztrák nagyvárosokban (Bécs, Graz, stb. ) mennyire sikeres a külföldiek integrációja?

Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 01:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van, aki beilleszkedik, van, aki meg addig viszi, hogy alkesz munkanélküli lesz, szóval változó.
2019. jún. 17. 02:02
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az integráció nem az aktuális településtől/országtól függ hanem magától a külföldi egyéntől. Neki kell igazodnia a többiekhez nem fordítva ez meg valakinek sikerül valaki képtelen rá úgy ahogy az első hozzászóló is írta
2019. jún. 17. 03:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Azért az se mindegy, hogy gyűlölnek, mert külföldi vagy és ott tesznek alád, ahol csak tudnak vagy hogy elfogadnak és segítik a beilleszkedésedet.

Teszem azt, ha elköltözöl Dániába vagy Hollandiába és mindenki úgy viselkedik veled, mint egy rühes kutyával, akkor te sem tudsz úgy beilleszkedni, mint most, hogy normálisak az emberrel.

2019. jún. 17. 05:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ honnan jön az a külföldi. Európaiaké sikeres, Európán kívülieké nem.
2019. jún. 17. 06:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Én pl Bécsben több magyar csövessel is találkoztam. Ellenben a cégnél ahol voltam voltak indiai mérnökök is. Úgyhogy szerintem is egyénfüggő. De az ottani emberek alapvetően elfogadóak a külföldiekkel szemben.
2019. jún. 17. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha külföldiek alatt négerekre, arabokra és pakikra gondolsz, akkor semennyire. Ezek genetikailag alkalmatlanok arra, hogy emberek között éljenek, így sehol sem lehet őket integrálni.
2019. jún. 17. 07:47
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

"Ha külföldiek alatt négerekre, arabokra és pakikra gondolsz, akkor semennyire. Ezek genetikailag alkalmatlanok arra, hogy emberek között éljenek, így sehol sem lehet őket integrálni."

Ha egy agyhalott fideszest kérdezel akkor ilyen választ kapsz. Egyébként pedig sikeres mert a világ egyik legélhetőbb városa Bécs ahol sokféle ember él.

2019. jún. 17. 09:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Én Bécsben élek, EU-n kívüliek beilleszkedése szinte nulla (max ha van állása pl a mekiben), a többiekkel nincsen nagy gond.

Az integráció szerintem nem csak azt jelenti, hogy van-e az egyénnek munkája, hanem, hogy mennyire fogadja el az osztrák jogrendet.

Mivel Bécsnek vannak elég lepukkant, fehér embernek nem biztonságos kerülete(i) (pl Favoriten), így az integráció sikere elég gyenge.

2019. jún. 17. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig sikeres mert a világ egyik legélhetőbb városa Bécs ahol sokféle ember él.

Pontosan. Azért sikeres az integrésön, mert legélhetőbb városnak lett megszavazva. Nyilván kecskések miatt ugye.

Nappal tele van függönyös asszonyokkal, meg pekisztusokkal, gondolom mind délutános, éjszakás.

2019. jún. 17. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:

"Én Bécsben élek, EU-n kívüliek beilleszkedése szinte nulla (max ha van állása pl a mekiben), a többiekkel nincsen nagy gond."

Hát ez baromság az biztos. Bécs tele van török boltosokkal akik Eu-n kívüliek és nem láttam hogy gond lenne velük.

2019. jún. 17. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!