Férfi nyerte a női szépségversenyt! Ez már az új jövő előfutára?
Mindíg amikor bámultuk a szépeségversenyeket, kicsit irígykedik az ember hogy lehet ilyen gyönyörű egy nő. Mi férfiak a nyomukba sem érünk. Sosem gondoltam volna, hogy lekörözzük ebben is őket. Ez már a közelgő neoliberális queer forradalom előfutára? [link]
Férfiként gondoltál arra, hogyindulj női szépségversenyen ? Nem kellene elkezdeni a felfedezni nemi határaid ?
A Rém rendes családban amiben Al Bundy játszik volt egy ide vonatkozó rész.
Az apa fia csak gumiból látott nőt, de egyszer meg tudott hódítani egy címlaplányt. Nagyon büszke is volt magára a gyerek és az apja is. Egy interjúban mondta el a TV-ben a címlaplány, hogy nagyon boldog, hogy idáig eljutott. Mondta - címlaplány lett és Bud Bundí boldog nővé tette, noha férfinak született. :Lul
"Mindíg amikor bámultuk a szépeségversenyeket, kicsit irígykedik az ember hogy lehet ilyen gyönyörű egy nő"
Na, én inkább röhögni szoktam azon, hogy bárhol az utcán, a szomszédban, tömegközlekedési eszközön szebbeket látok mint akik a szépség versenyeket megnyerni szokták.
tök mindegy. szépségversenyeken amúgy is oylan nők szoktak nyerni, meg egyáltalán lenni, hogy bármelyik sarkon szebb van.
"Miss Universe mondd, tényleg szép-e?
Királynő vagy bányarém-e?
Szemeid közt kevés hely van
Bármelyik sarkon szebb van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!