Ha egy afrikából jövő gazdasági migráns igényt formálhat az európaiak munkájával létrehozott életszínvonal sok elemére, egy európából induló migráns miért nem formálhat jogot a Rothschildok, Rockefellerek által megteremtett életszínvonal sok elemére?
Az európai infrastruktúrát a te szavaiddal élve nem csak az európai embereknek köszönhetjük, hanem a Rotsch. és Rock.-nek is, tehát te már használod az infrastruktúrát.
Más szemszögből: a migránsok használják a te házad vécéjét? Kétlem. Ezért te se használhatod a Rotsch-okét. És szerencsére itt Magyarországon sincs sok migráns.
Kicsit OFF: ha nem tűnt volna még fel, itt Európában egy dél-amerikai, dél-afrikai stílusú "Apartheid" rendszert akarnak bevezetni, ahol a sok nincstelen gettóban él, és szarér-hugyér dolgozik a felső kasztnak. Úgy tűnik ez a rendszer nagyon bevált nekik. Az Apartheid azért van idézőjelben, mert nem mondják ki hogy társadalmi szegregáció van, az a mumus, helyette a liberalizmus mindenkit szeretünk szlogenjével altatják a tömegeket.
"Az európai infrastruktúrát a te szavaiddal élve nem csak az európai embereknek köszönhetjük, hanem a Rotsch. és Rock.-nek is, tehát te már használod az infrastruktúrát." Azt gondolom, többet köszönhetnek ők nekem, a kizsákmányolt dolgozónak, mint én nekik, a szervezőknek. De ha azt néznénk, ki lenne meg inkább a másik nélkül, akkor szerintem én nélkülük. Ezt igazolja pl. Kína léte.
"Más szemszögből: a migránsok használják a te házad vécéjét? Kétlem." Igyekeztem nem a magántulajdonra fókuszálni, hanem az életszínvonalbeli különbségekben meglévő párhuzamra.
Nem a WC-jére gondoltam, hanem hogy együtt várakozok vele és még száz európából a közelébe került kivándorolttal a benzinkútnál, orvosnál, és mellette ülhetek az egyetem padsoraiban.
"És szerencsére itt Magyarországon sincs sok migráns." Ezt nem a szerencsének köszönhetjük, hanem vagy Viktornak, vagy Gorbinak.
Az apartheid-szerűséggel nem értek egyet, a tömegek altatásával viszont teljesen.
Balogh Bence 2019
Nem vagy egyedül. :D
5-ös:
"Ahogyan a példádban szerepló afrikai bevándorló is lehetőséget kap arra, hogy Európában dolgozva elérje az európai életszínvonalat"
Ebben a mesében én is szeretnék hinni. A legjobb az lenne, ha azáltal hogy valaki pl. Franciaországba megy Afrikából, 10 év alatt el tudná érni a francia jólétet. De 99.9%-ban nem ez van! Hanem a nagy részük továbbra is afrikai szinten él - csak épp Franciaországban. A legszarabb pedig az , hogy az átlag franciák életszínvonalát is lehúzzák már - ezért van a sárgamellényes mozgalom. Az egyedüliek akik ezzel talán nyernek a szulergazdagok, de ők se sokáig örülhetnek, ha elveszik a középosztály.
9-es ezt kifejthetnéd. Ha jól értem te kevered a jogot és a lehetőséget.
Bármilyen szegény afrikainak joga van meggazdagodni, csak épp nem fog, mert lehetőségei korlátozottak. Nem kap elég jó oktatást, nem olyan a kulturális háttere, stb.
A baj hogy a jelek szerint valamiért hiába mennek a nyugati országokba, ott sem kapják meg a lehetőséget, szükséges hátteret a normális élethez. Ennek semmi köze a joghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!