Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A fideszeseket miért háborítja...

A fideszeseket miért háborítja fel a Romániában történtek?

Figyelt kérdés

Mármint a Fidesz a nemzeti szuverenitás, a nemzeti érzelmek és kiállás pártfogója. A politikai palettán a jobboldalhoz tartoznak társadalmi szemléletben.

Miért háborodnak fel, egy másik ország jobboldali törekvései miatt? Román, hazaszerető nacionalisták megvédték az országuk becsületét és odapörköltek a külföldi érdekeket szolgáló, kirekesztő, mindenlében két kanál nemzeti kisebbségnek.

Miért olyan felháborító, hogy valaki, ha ugyan el is veszti kicsit a sulykot, de ki áll a hazájáért?

2019. jún. 7. 17:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
A saját földünkre akarnak belépni, a mi életterünkbe. Én nem hasonlítanám ahhoz, hogy Románia 100 éve megkapott egy Magyarok által lakott (hatalmas) térséget, és azóta tiltakoznak.
2019. jún. 7. 21:07
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
Itt konkrétan a román akar erdélybe furakodni, "dákó" indokokkal..
2019. jún. 7. 21:12
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

21

Miféle "menekültekkel"? Szerbia és Ukrajna felől érkezőkkel, vagy a széles világon keresztül caflató 104 féle nemzetiségűekkel?

Bevándorlókra meg ha szükség van, intézzék Mo-on kívülről, az adott ország nagykövetséhéről kérvénybeadással, ahogy kell.

ÉS ajánlom, hogy mielőtt a csürhe mellé állsz, amelyik egy MAGYAR temetőbe tört be, nézd meg az eseményről készített felvételeket. a "románok" fele cigány, sajnos. A rendőrök is félnek a bandától, az meg szégyen.

2019. jún. 7. 22:05
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Sugi pula camarade! :P

Amúgy meg nem kizárólag a fideszeseket háborítja fel, persze a magadfajta csőcseléknek belefér az is ha temetőben rongálnak az antimagyar sz.p.ttjaitok, a szőröstalpú románok.

2019. jún. 7. 22:19
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ezek után már csak az a kérdésem, hogy mégis mi legitimálja a mi gyűlölködésünket a menekültekkel és egyéb bevándorlókkal szemben?"

Ennek meg mi köze van az ottani eseményekhez, te antimagyar rágcsáló? Kb. azon a szinten vagy agyilag mint a temetőben romboló román söpredék! ;)

2019. jún. 7. 22:22
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hiszen őket csak a Soros meg a migráncsok és a jó sok lopás érdekli és a gőg a hatalmon.
2019. jún. 8. 02:40
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

Én egy békés, nyugis, patrióta érzelmű ember vagyok

Nekem nem fér a viselkedésébe, hogy egy temetőben rongálják, verekedtek, vagy hangoskodjak.

S ugyanúgy ellenzem az illegális migrációt, szemétlerakást, pénz nyomtatást, stb

2019. jún. 8. 09:55
 28/32 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült felfognotok a kérdés lényegét.

Nem az a lényeg, hogy a konkrét eseménykor igazunk volt-e, hanem az, hogy a románok milyen indíttatásból cselekedhettek ilyen kritika aluli módon.

Megkaptam rá a választ, hogy ez nem nacionalizmus (a magyarellenesség), hanem tiszta gyűlölet. Erre kérdeztem vissza, hogy ha bármilyen népcsoport ellen ágálunk, pl. háborús menekültek ellen, az nem-e gyűlölet, és miért "jobbfajta" gyűlölet, mint amit a románok engednek meg maguknak a magyarokkal szemben, révén az az ő országuk, és nem a miénk.

A válaszaitok is azt sejteti, hogy azért érzitek feljogosítva magatokat bármire is, mert ez a mi nemzetünk, a mi országunk, a mi életterünk stb. Románia viszont a románok nemzete, az ő országuk, az ő életterük...ugyanaz a kettő gondolkodásmódról van szó, csak 2 különböző nemzet esetében.

2019. jún. 8. 10:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Te csak szánalmasan próbálsz önigazolást keresni, és vonsz párhuzamot két, egymással nem nagyon kapcsolatos dologban. Szerinted komolyan kellene, hogy vegyünk?
2019. jún. 8. 10:16
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

#28, mi magyarok nem gyűlölködünk, azt a szót Spirituális György hozta fel, még 90 körül.

A háborús menekülteket,meg főleg nem.

A szánt szándékkal útlevél nélkül áradó közel-keleti katona srácokat sem gyűlöjük, csak számon tartjuk, mint egy kockázati faktort

2019. jún. 8. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!