A fideszeseket miért háborítja fel a Romániában történtek?
Mármint a Fidesz a nemzeti szuverenitás, a nemzeti érzelmek és kiállás pártfogója. A politikai palettán a jobboldalhoz tartoznak társadalmi szemléletben.
Miért háborodnak fel, egy másik ország jobboldali törekvései miatt? Román, hazaszerető nacionalisták megvédték az országuk becsületét és odapörköltek a külföldi érdekeket szolgáló, kirekesztő, mindenlében két kanál nemzeti kisebbségnek.
Miért olyan felháborító, hogy valaki, ha ugyan el is veszti kicsit a sulykot, de ki áll a hazájáért?
21
Miféle "menekültekkel"? Szerbia és Ukrajna felől érkezőkkel, vagy a széles világon keresztül caflató 104 féle nemzetiségűekkel?
Bevándorlókra meg ha szükség van, intézzék Mo-on kívülről, az adott ország nagykövetséhéről kérvénybeadással, ahogy kell.
ÉS ajánlom, hogy mielőtt a csürhe mellé állsz, amelyik egy MAGYAR temetőbe tört be, nézd meg az eseményről készített felvételeket. a "románok" fele cigány, sajnos. A rendőrök is félnek a bandától, az meg szégyen.
Sugi pula camarade! :P
Amúgy meg nem kizárólag a fideszeseket háborítja fel, persze a magadfajta csőcseléknek belefér az is ha temetőben rongálnak az antimagyar sz.p.ttjaitok, a szőröstalpú románok.
"Akkor ezek után már csak az a kérdésem, hogy mégis mi legitimálja a mi gyűlölködésünket a menekültekkel és egyéb bevándorlókkal szemben?"
Ennek meg mi köze van az ottani eseményekhez, te antimagyar rágcsáló? Kb. azon a szinten vagy agyilag mint a temetőben romboló román söpredék! ;)
Én egy békés, nyugis, patrióta érzelmű ember vagyok
Nekem nem fér a viselkedésébe, hogy egy temetőben rongálják, verekedtek, vagy hangoskodjak.
S ugyanúgy ellenzem az illegális migrációt, szemétlerakást, pénz nyomtatást, stb
Látom nem sikerült felfognotok a kérdés lényegét.
Nem az a lényeg, hogy a konkrét eseménykor igazunk volt-e, hanem az, hogy a románok milyen indíttatásból cselekedhettek ilyen kritika aluli módon.
Megkaptam rá a választ, hogy ez nem nacionalizmus (a magyarellenesség), hanem tiszta gyűlölet. Erre kérdeztem vissza, hogy ha bármilyen népcsoport ellen ágálunk, pl. háborús menekültek ellen, az nem-e gyűlölet, és miért "jobbfajta" gyűlölet, mint amit a románok engednek meg maguknak a magyarokkal szemben, révén az az ő országuk, és nem a miénk.
A válaszaitok is azt sejteti, hogy azért érzitek feljogosítva magatokat bármire is, mert ez a mi nemzetünk, a mi országunk, a mi életterünk stb. Románia viszont a románok nemzete, az ő országuk, az ő életterük...ugyanaz a kettő gondolkodásmódról van szó, csak 2 különböző nemzet esetében.
#28, mi magyarok nem gyűlölködünk, azt a szót Spirituális György hozta fel, még 90 körül.
A háborús menekülteket,meg főleg nem.
A szánt szándékkal útlevél nélkül áradó közel-keleti katona srácokat sem gyűlöjük, csak számon tartjuk, mint egy kockázati faktort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!