Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Sziriza mennyire liberális...

A Sziriza mennyire liberális párt?

Figyelt kérdés
Ők is támogatják pl az abortuszt,melegházasságot stb ilyeneket?

2019. jún. 2. 02:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A Sziriza egy erősen balközép, már-már szélsőbaloldali párt.

2019. jún. 2. 02:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt értem,de ebből nem tudom meg,hogy hogyan állnak a muktikulturalizmushoz,abortuszhoz meg ezekhez a dolgokhoz.

Ilyen szempontból konzervatívok e,mint a Fidesz vagy inkább liberálisok.

2019. jún. 2. 03:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen téren progresszívek.
2019. jún. 2. 03:22
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Miért pont a fideszhez akarod hasonlítani? 😄😀😄

A szentjánosbogár is világít, meg a bányász fejlámpa is...

Keressünk valami közöset?

😄😄😄

2019. jún. 2. 08:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a fidesz konzervatívsága,csak az nem hogy jobboldali.Konzervatív pártot meg nem találni a baloldalon.Utoljára az MSZMP volt az
2019. jún. 2. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A görög Sziriza inkább egy szélsőbaloldali párt, nehezen lehetne ráhúzni a liberális jelzőt. Voltak olyan ókori társadalmak, ahol elfogadott dolog volt a magzatelhajtás, vagy elfogadott volt a homoszexualitás. Akkor az ilyen ókori társadalmak liberálisok voltak? Kötve hiszem, hiszen a liberális eszme sok-sok száz évvel későbbi.
2019. jún. 2. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó de én akkor sem értek egyet az abortusszal,kábszerek legalizálásával meg ilyen baromságokkal amiket a liberális pártok képviselnek
2019. jún. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!