Ukrajnát mentálisan beteg emberek tákolták össze. Miért nem szedik szét?
Figyelt kérdés
Lenin, Sztálin, Hruscsov. Donyeck és Luhanks sose tartozott hozzájuk történelmileg. Fel kellene osztani az egészet.
2019. ápr. 28. 20:46
1/18 anonim válasza:
Ukrajna egy szuverén állam. Aki ezt megsérti az csak provokál és nemzetközi konfliktust akar kirobbantani. Erre szerintem senki nem vágyik, főleg úgy hogy itt vagyunk a szomszédban és csak megjegyzem mi az oroszoknak ellenségei vagyunk a NATO tagságunk lévén.
2/18 anonim válasza:
A kérdést egy mentálisan beteg ember írta ki. Miért nem szedik szét? :-D
3/18 anonim válasza:
Nemrég csatolták el tőle a Krímet.
Én sem értem mi értelme volt pont így összeállítani.
Akárhogy legyen is, nekünk most az lenne az érdekünk hogy Ukrajna stabil maradjon, és a nacionalizmus ne harapózzon el.
4/18 anonim válasza:
Akkor a Krím-félszigetet miért hagytad le a listáról? Azt ugyanis Hruscsov ajándékozta Ukrajnának.
5/18 A kérdező kommentje:
#4: Igen, ha ránézel a térképre, amit linkletem látod, hogy a pirosat azt Hruscsov ajándékozta nekik, a lilát azt Lenin, a kéket meg Sztálin.
2019. ápr. 28. 21:18
6/18 A kérdező kommentje:
#3: Ukrajna akkor lenne stabil, ha végre felosztanák.
2019. ápr. 28. 21:37
7/18 anonim válasza:
Mondjuk, akkor a kárpátaljai terület élvezhetné az autonómiát :)
8/18 anonim válasza:
Nem tudom, de ha nagyon erőlködnek még megkaphatják. Bár szerintem majd lesz egy államcsőd, aztán pattoghatnak.
9/18 anonim válasza:
Megnézném akkor is így gondolnád-e ugyanezt, ha 1994-ben nem adták volna vissza a nukleáris fegyvereiket és hordozóeszközeiket az oroszoknak. Akkor most annak az országnak akit fel szeretnél darabolni kb 1700 nukleáris robbanófeje lenne :D
10/18 anonim válasza:
Amit persze nem lennének restek felénk irányítani, ha azt látják, kekeckedünk velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!