Azt tudják a liberálisok, hogy a bevándorlás támogatásával kígyót melengetnek a keblükön?
A bevándorlók főként muszlim kultúrával, és ideológiával érkeznek, amit ők ahogy pl. Angliában láthatjuk nem hagynak el, sőt újabb generációnak is átadják.
Ez az ideológia szöges ellentétben van azzal amit a liberalizmus képvisel. Nem félnek hogy ezzel az ellentábort erősítik?
Ugyanis egy keresztényeknek szépen lassan talán be lehet adagolni pl a homoszexualitás elfogadását, drogok legalizálását, ilyenek, de egy muszlimnak ez nem fog menni.
Főleg nyugat európai helyzetre gondolok, nem Magyarországra.
"A támasz maga az apa = liberális politikai elit."
Mondják ezt egy olyan országban, ahol a jelenleg 9. éve regnáló hatalom olyan ember kezében van, aki több, mint 20 éve egyeduralkodó véleményvezérként trónol a pártja élén, belső ellenzők, kritizálók vagy véleményformálók nélkül, aki azt hangoztatja, hogy aki nem velük van, bárhol is a világon, az mind ellenség, mi több, az itthoni ellenzők mind hazaárulók, aki egy konszenzusos megoldást diktátumnak tekint, és titkosít mindent, ami picit is kellemetlen lehetne számára a pénzügyi ámokfutása kapcsán.
6.
Légyszi.... ne ukránozzál! (Mellesleg, ellentmondásos a dolog. A Nemzeti Böszme szerint, az aki nem itt él, nem itt adózik, az ne szóljon bele az itt élők dolgaiba.... Az úgynevezett "ukrán" áttelepült, itt élni. A logika szabályai szerint itt is adózik és nem megy neki a rendőrnek, vagy nem akar ingyen ellátást)
Kötvényes terrorista? Hány van? Név és merénylet szerint?
(Szerintem te is az az aljas gyűlölködő vagy, aki szívesen hárítja át a saját gyűlöletét az ellenoldalra... De mivel a hsz- mben, arról írtam, ha "diktátor lennék".... A diktátorság klasszikus szabályai szerint, nem a diktátor áldozata szabja meg a feltételeket, mert akkor az nem diktatúra. Vagyis az elmebeteg szemlélet, hogy te milyen feltételekkel mennél bele az én elméleti diktatúrámba. Mondjuk egy ilyen válaszért kapnál tőlem 10 db életerős, kanos, perverz muszlimot, akiknek mindegy, hogy fiú, lány, fiatal, vagy öreg... Két numera között megbeszélhetnéd velük az ukránozást, vagy a kötvényes terroristátást...)
Egyrészt összekevertek valakivel, főleg hogy nem vagyok Fideszes. Nem kell ám összemosni a Fideszt és a kereszténységet.
Amúgy Jobbikos vagyok, és tiszteletben tartom a keresztény elveket és kultúrát. Az meg tök mindegy mennyit vagyok templomba meg nem. Ennél a kérdésnél.
De mindegy nem a Fideszről van ám szó, hanem az európai liberálisok és a muszlim mentalitás ellentétéről, meg jövőjéről.
Én biztos nem fogok picsogni ha többen szavaznak egy mondjuk melegházasságot segítő törvény ellen, mint mellette. Amilyen Romániában is volt.
Mert ugye nem is olyan sokára ezek az emberek szavazhatnak, és képviselőket indithatnak.
18.
Nyugi! Politikai kérdésekben a fidesz fóbia törvényszerű! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!