Mi értelme van a brit EP választásnak, ha úgyis kilépnek?
Az én meglátásom, hogy be vannak tojva a kiléptetés miatt. Arra várnak hogy az EU megsajnálja őket, és kapnak még egy esélyt.
Meglehet hogy így is lesz.
Nekem az jutott az eszembe, hogy befolyásolni akarják az EP választást, azért húzzák a kilépést.
Meglátjuk majd, ha véletlenül a britek szavazata lesz a mérleg nyelve valamilyen irányban, akkor tuti erről van szó.
Mielőtt válaszolni bírtam, fekve röhögtem két hónapig a hozzászóláson, hogy nem jut eszükbe a törvények be nem tartása.
ami az angolnak nem jut eszébe az a törvények betartása!
MAY: szavazzunk újra a deal-ről, mert nem teccik, hogy leszavazták.
Törvény: a Parlament nem kérdezhető meg ugyanarról kétszer. MAY: akkor háromszor kérdezzük.
Dominic Raab: a Parlament befagyasztásával ki lehetne csikarni a no-deal kilépést.
Szép kis demokrácia. Ha nem teccik, amit akarok, próbáljuk meg ideiglenesen elvenni a képviselők szavazati jogát, s átnyomni a no-deal Brexitet.
nagyvilág:
speed limit. WHAT? WHO THE F*** CARES?
munkavállalói jogok? MIK? ne röhögtess.
Smoking ban? tucatnyian bagóznak a NO SMOKING tábla mellett
egyes esetekben az az abszurdum is előfordul, hogy kiteszenek egy hamutartót majd fölé biggyesztik a táblát, hogy köszönjük, hogy nem dohányzik. Minek is a hamutartó ha tilos a dohányzás? Válasz: úgyis bagóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!