Szarajevóban miért van annyi migráns, amikor nem is túl gazdag hely?
Figyelt kérdés
Annyi fejkendőt hordó nőt láttam, mintha Kairóban és nem Európában lettem volna.2019. ápr. 5. 18:23
1/4 anonim válasza:
Ez eddig a legjobb trollkérdés itt :D :D
2/4 anonim válasza:
:D :D :D :D Ez a kérdés jópofa :) Ám azt érdemes tudni, hogy Bosznia az egykori török hódítás következtében történelmi okokból kifolyólag nagy arányú muszlim lakossággal rendelkezik, tehát az is könnyedén előfordulhat, hogy helyi lakoson láttál fejkendőt. :) Ám jelenleg a legnépszerűbb útvonal valóban átvezet Bosznián és amúgy nem lepne meg, ha ennek részben az volna az oka, hogy a helyiek vallási alapon szolidárisabbak és kevesebb eséllyel ütköznek akadályba akik azon az útvonalon keresztül kelnek át. Jellemzően Bihácsnál, vagy Velika Kladusánál hagyják el az országot.
3/4 anonim válasza:
Migránsból mindenhol annyi van mint a szemét, nem kell ehhez gazdagnak lenni.
4/4 anonim válasza:
#3 hol láthatok annyi migránst budapesten pl? Szeretnék már látni egyet, mert még nem sikerült, és nem tudom kitől kéne rettegnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!