Merkelt és a bevándorláspárti politikusokat felelősségre vonják valaha a felelőtlen migránspolitikáért, amivel rengeteg honfitáruk halálát okozták?
A kancellár rövidesen kilép hivatalából, minden jel erre vall.
Népszerűtlensége fokozódik, de súlyos felelőssége szerintem megállapítható, ha észre térnek a németek, mert az első terrorakciók után kiderült a mostani bevándorlók hallatlan veszélyessége, mégsem tettek ellene semmit, amivel szinte ők maguk lökték ártatlan polgártársaikat, akik megbíztak bennük a kamionok kerekei alá, ők tűzték a muszlimok késeire őket, ők voltak, akik a várható bombák robbanásának kitették a tinédzsereket és a golyózáport is ők tették lehetővé.
Szerintetek ezeket a szörnyű bűnöket megúszhatják?
A jogrendszer ismeri ezt a fogalmat:
Veszélyeztetés, halált okozó foglalkozás körében elkövetett felelőtlenség, életveszély okozása, stb... egy csomó paragrafus van rá.
Súlyosbító körülmény, hogy ezeket a politikusokat éppen azért választják, hogy az embereket megóvják(!) az ilyen jellegű nagyfokú veszélyeztetéstől.
Katasztrofális a működésük.
Mert van lelkiismeretem?
Lehet, hogy az betegség, mert ha én lennék Merkel helyében öngyilkos lennék.
A jövő nemzedékei átkozni fogják a nevét, mert patakokban fog még folyni a vér, az eddigi rengeteg áldozat csak a bevezető, a nyitány egy elkerülhetetlen szörnyű gyilkos jövőhöz.
A téboly a gyilkosságok lehetővé tétele, a terror figyelmen kívül hagyása és az az esztelen álom, hogy a muszlimok valaha is elhagyják a vallásukat és az abból eredő szokásaikat, értékítéletüket.
Mélységesen gyűlölik azt az életformát, amit rájuk szeretnének erőltetni, ők csak a könnyebb megélhetésért, a potya pénzért özönlenek nyugatra, amit birtokba vesznek abban a biztos tudatban, hogy az őslakókat, akik dekadens életformájuk pusztulásra ítél, felváltják és a magukkal hozott életformájukat élik majd a jövőben.
Meg gyilkosokkal és szerencsétlen áldozatokkal!
Én nem rettegek, részben annak is köszönhetően, mert hazánk vezetői nem olyan felelőtlenek, hogy gyilkosok hadát szabadítanák az országra, rettegnie azoknak a politikusoknak kellene, akik ezt megteszik, mert számon is kérhetik rajtuk és a felelősségüket megállapítva a gyilkosságsorozat, ami aligha ért, vagy ér egyáltalán véget magától, - közreműködésében végzett felelősségüket, megkaphatják a kijáró és méltó büntetésüket, amit őszintén remélek, hiszen az áldozatok kiomlott vére az égre kiált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!