Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem értem Putyin viccét....

Nem értem Putyin viccét. Megmagyarázná valaki?

2019. márc. 11. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Egy fiatal katona kérdezi:" Ha látsz húsz terroristát mit csinálsz?" Fogok egy uzit és szétlövöm őket. "Ha tank közeledik feléd?" Fogok egy páncéltörőt és megvédem magam. "Hogyha a tank és a terroeisták együtt vannak?" Parancsnok: "Én vagyok az egyetlen tagja a seregnek?" Szóval köszönöm a kérdést. Egyedül vagyok ezen a bolygón?
2019. márc. 11. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
A lényege a viccnek: mindig rálicitált a kiskatona a parancsnokra. Mintha egyedül kéne megállítania egy tankot meg egy egész sereget mintha egyedül lenne a bolygón.
2019. márc. 11. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
A lényeg, hogy miért mindenre egy valakinek (Putyinnak) kellene megadnia a választ?
2019. márc. 11. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Az ireali kiskatona okos volt. Tudott mindent is !
2019. márc. 11. 12:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem a fordítás volt a gond, a viccet, magát nem értettem.Minden esetre köszönöm. :)
2019. márc. 11. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
a #3-as hozzá szólót miért pontozták le? Egyedül ő írta le a lényeget
2019. márc. 11. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Az nem számít. Engem mindig lepontoznak előbb és esetleg utána elolvassák mit írtam. Esetleg.

2019. márc. 11. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy politikus vicc, mert hát ugye mi a francot tudna kezdeni egy baka két tucat terroristával, akik tankokban gyakorlatilag olyan tűzerőt képviselnek, vagy védettséget élveznek, hogy csekély erőkkel leküzdhetetlenek?

Nyilván utal a hadsereg erejére, amit egy ellenség ellen fel kell fejleszteni, illetve arra, hogy erős szervezetet kell létrehozni, hogy ne a terroristák legyenek túlerőben, mert különben nyakába szedheti a lábát és iszkiri, mást nem tud tenni egyetlen ember, meg hát alaposan fel kell fegyverkezni, amit az oroszok meg is tesznek, ha azt akarják, hogy esélyük legyen a győzelemre.

2019. márc. 12. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!