Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A török miért egy erőszakos...

A török miért egy erőszakos harcias nép?

Figyelt kérdés
Régen is az volt de ma is. Szinte minden szomszédját utálja.

2019. márc. 8. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Érzem az iróniát 10es de legalább a magyar baráti viszonyt ápol a horvátokkal szlovenekkel és az osztrakkal sincs különösebb baj. A többivel is normalizálódik. Torokorszagnak melyik szomszédjával normalizálódik?
2019. márc. 8. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne ilyen, ellopták volna alóluk a földet, ahogy tették ezt pl. görögökkel, magyarokkal.
2019. márc. 8. 21:32
 13/15 Legális Technocol ***** válasza:
80%
Spanyolországnak, Izraelnek, Olaszországnak vagy Dél-Franciaországnak legalább olyan fontos a turizmus, ez mégsem volt ok arra, hogy elhangolják a többi ágazatot. Ráadásul ugyanúgy mediterrán a klímájuk is - ott mégsem derogál senkinek felvenni a munkavédelmi ruházatot, még a görögöknek igen? Ezeket a görögök is beleírhatnák a saját kis kifogás.txt fájljukba, hogy miért nem lettek sikeres ország, de mindig van mód javítani a jövőben. Ma például a digitalizáció, internet és startupok világában minden lehetőség Görögország előtt áll, hogy ő legyen a következő number one nemzet. De ha ezt is elbaltázzák és majd a törökök is lehagyják őket, akkor mit fognak mondani? A hegyeken át nehéz lefektetni az optikai kábelt? A politikusok ellopták a sávszélességet? A felsőbbrendű görög gondolkodás nem alkalmas alacsony szintű programkódok írására? Érted...én nem szimpatizálok a törökökkel, de a görögökkel szembeni ellenszenvüket pont megértem.
2019. márc. 8. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:

"Érzem az iróniát 10es de legalább a magyar baráti viszonyt ápol a horvátokkal szlovenekkel és az osztrakkal sincs különösebb baj. A többivel is normalizálódik. Torokorszagnak melyik szomszédjával normalizálódik?"

Környező országokban utálják a magyarokat vagy lenézik, és legjobb esetben is csak semlegesek. Mondjuk a szlovénok és horvátok esetében nevezhető semlegesnek a viszony. Az osztrákok semmiképen sem nevezhetők barátnak. Alapból lenézik a magyarokat. A többi szomszédnál pedig csak rosszabb a helyzet. Törökök nem erőszakosak csak sokáig nagyhatom voltak akik hódítottak, a szomszédoknak pedig nem annyira tetszett, de már azért ez legtöbb esetben normalizálódott.

2019. márc. 10. 01:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát én 2 éve kint élek Antalyában,de erőszakos törökkel még nem találkoztam..
2019. márc. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!