Mi a baj a szír menekültekkel?
Kiváló szakemberek, orvosok lehetnek belőlük.
Szerintem ez egyfajta rasszizmus is, hogy a vallása alapján megitelik.
Nekem a szemem épp egy szír orvos műtötte és normálisabb kedvesebb volt mint bárki. És nagyon jó a szakmában.
"Mi alapján ítéli meg őket bárki is h fundamentalistak vagy terroristák vagy gyilkosok?"
Mert az utóbbi időben nem egy Jörgersen, Volkov, Marcello, vagy Kovács robbantott Európában, hanem Ahmed, Ali és hasonló nevűek.
"Ennyi erővel a magyarokat miért ne nézzék le a nyugati országok ha mi is lenezzuk azt aki szír."
Én pl. lenézem a saját országomat magyarként, mert Nyugaton alacsonyabb a korrupció és jobb az iskolázottság, mint nálunk, de tudni kell a ranglétrát. Az arabok jóval mialattunk állnak, mi meg talán csak 1 fokkal Nyugat-Európa alatt.
"Csak emlékeztetőül hogy a keresztény vallás is ilyen volt. A kereszténység nevében több millió embert végeztek ki kuldtek halálba."
De most már nem ilyen. Érdekes módon 1000 körül az iszlám sem olyan volt, de a dolgok változtak.
1000-ben a kereszténység volt barbár, és az iszlám volt civilizált. Most fordult a kocka.
"És nem kell elfeledni a keresztények mit tettek vagy mivel voltak jobbak mint az arabok."
Amely emberek nem egymást gyilkolják és erőszakolják az utcán, nem üvöltve robbantgatnak, és mondjuk a Higgs-Bozont kutatják ahelyett, hogy egy 7. századi hadúr mesekönyve szerint élnék az életüket azok szerintem minden mértékben jobbak és ha már valakinek meg kell halnia, ne ők haljanak meg.
"A kormány nyomja a keresztény szöveget pedig a kereszténység nagyon nem arról szól h gyuloljuk egymást vagy megbelyegezzunk valakit mert másabb mint mi. Szóval elég furcsa h a kormány nagy keresztenykedik amikor ezt teszi."
A kormány azért nyomja a keresztény szöveget, mert nálunk is vannak primitív emberek, akiket a vallással lehet csak megfogni, de ha csak így lehet mozgósítani őket a nagyobb jóért, akkor felőlem minden házon legyen kereszt és üvöltsön a mise utcai hangszórókból.
Nem sok robbantás volt az utóbbi időben. Az origón meg hidd el, nem fognak neked tősgyökeres svéd, német, osztrák, spanyol embert késelőként felhozni, mert azzal nem lehet uszítani.
És Breivikkel mi a helyzet?
"És Breivikkel mi a helyzet?"
Egy őrült európai, a rengeteg arab robbantóval, késelővel szemben.
"akkor felőlem minden házon legyen kereszt és üvöltsön a mise utcai hangszórókból."
Szóval legyen jó sok álkeresztény hazánkban, akik meg se közelítik a kereszténység igazi eszméit.
"Szóval legyen jó sok álkeresztény hazánkban, akik meg se közelítik a kereszténység igazi eszméit."
A kereszténység igazi eszméi nem sokban különböznek az iszlámétól. Az első ókeresztények nem sokban különböztek a mai Akbarozó robbantóktól, szóval "Isten mentsen" minket a "kereszténység igazi eszméitől"
Látom pörögnek a fel-le értékelések.A kérdés pedig nem "kérdés", hanem egy vitaalap, hogy a kérdező megpróbálja cáfolni az ellenvéleményeket.
"Mi a baj a szír menekültekkel?"
Honnan tudod, hogy ki szír?
"Kiváló szakemberek, orvosok lehetnek belőlük."
Egyenlőre nem ez a visszhangjuk.Ilyesmit nem igen hallanni, azóta, amióta elhagytuk a 2015-ös menekülthullámot.Ellenben társadalmi feszültséget, beilleszkedetlen egyedek igen sokszor előfordultak (gondolom még fognak is).
"Szerintem ez egyfajta rasszizmus is, hogy a vallása alapján megitelik."
A vallás mióta rassz?Olyan világban élnek/éltek a Közel-Keleten, ami kb. középkori szinten van.Erről nem mi tehetünk, hanem ők maguk, hogy behódolnak egy olyan ideológiának, ami sakkban tartja őket (iszlám).
"Nekem a szemem épp egy szír orvos műtötte és normálisabb kedvesebb volt mint bárki. És nagyon jó a szakmában."
Mivel senkinek sincs baja azon emberekkel, akik repülővel (Magyarországot tekintve), vagy éppen hajóval érkeztek egy országba, hogy letelepedjenek, akár orvosként, ahogy írtad, és ott segítsenek ahol tudjanak.Ezzel nincs is baja senkinek.
"A vallás mióta rassz?Olyan világban élnek/éltek a Közel-Keleten, ami kb. középkori szinten van"
És mi a baj a középkori szinttel? Csak az ember, aki szabad házasságban él, ahol mindketten csalják egymást? Akinek plazma tv-je van? Vagy mi az, amiben mi szerinted sokkal fejlettebbek vagyunk náluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!