Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért vannak megbolondulva a...

Miért vannak megbolondulva a szlovákok? S miért nem kel védelmünkre a kormányunk?

Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 21:06
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
90%
én itt élek szlovákiában.kisebbség vagyok.az elnyomás nagy.ha itt vagyok utálnak, mert magyar vagyok ..ha átmegyek magyarba akkor meg büdös szlovák .hol a hazám?ennyit erröl:(
2008. nov. 11. 14:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Látod ez a baj az anyaországi magyarokkal. Én erre nem vagyok büszke. Hiszen az a magyar is magyar aki Szlovákiában, Erdélyben, Vajdaságban, Ukrajnában él. Csak éppen ő ott a kisebbség. Nálunk ha haza jön ő csak szlovák, román, szerb, ukrán. Kissé fogalom zavarban szenvedünk. Hála az elmúlt ilyen-olyan évtizedeknek.

Én személy szerint nagyon haragszom ezért. És meg van a külön nem ide tartozó véleményem a kettő állampolgárságról. Sok mindent nem tehetnének meg pl a szlovákok az ott élő magyarokkal ,ha ez létezne.

De sajnos mi itthon azok is akik anno igennel szavaztunk rájuk elárultuk őket.

Nem lehet könnyű nektek odaát és minden tiszteletem az ott élőké. mert nekünk itthon nem kell olyanokért harcolnunk mit nektek oda át.

2008. nov. 11. 14:51
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
Volt már egy ilyen eset több mint 10 éve, azt hiszem komáromban, ahol a fradi szukolókat verték el a kommandósok. Engem is felháborított az eset. De amikor találkoztam az egyik fradista haverommal aki kint volt, megismertem a részleteket. A fradisták végigjárták az egész várost, mindent elloptak a boltokban ami nem volt lebetonozva. Kötekedtek mindenkivel és FUCK YOU SLOVAN FUCK YOU kiáltásokkal vonultak végig az utcákon. Ezek után azért már érthető a dolog, nem?
2008. nov. 11. 15:50
 14/29 A kérdező kommentje:

Na igen. El tudom képzelni a kemény magról a fradiban,hogy így viselkednek. De akkor miért nem emelik ki még az utcán a rendbontókat, miért kell meg várni a mérkőzés első 15 percét és ütni boldog boldogtalant ok nélkül? Mert itt arról van szó. Egyébként is minden szurkoló táborban vannak rendbontók. De erre van egy megoldás, méghozzá civilizált: nem engedem át őket a határon. visszafordítom, ja nincs határ? Akkor nem engedem be őket a stadionba. Meg lehet tenni. Hiszen rendőri biztosítás mellett zajlott az esemény. Meg lehetett volna oldani. De ők nem akarták ezt megoldani magyart verni vitték oda a rendőröket. Erről szól a fáma.

Mivel még a mai napig nem tudják bizonyítani,hogy ténylegesen rendbontás történt a szurkolók közt ezért kellett közbe avatkozni.

Mi lett volna itthon ha a mi rendőreink rontanak rá hasonló módon a szlovák szurkolókra? Már régen jönnének tankokkal.Csak ezt az a drága kis Eu nem veszi, nem akarja észre venni. Mert a szlovákok azzal,hogy eurójuk van/lesz előbb mint nekünk , szóval az Eu-ban ők a jó fiúk és mi a rosszak. Politika.

2008. nov. 12. 08:51
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Igaza van a kerdezonek!Barmej orszag a vilagon felhaborodassal venne tudomasul ha sajat nepet vernek idegen komandosok.Magyar zaszlot loboktattak,na na,netan szlovak zaszlot kelett volna?Sajnos a magyar kormany gyengesseget bizonyitja az hogy ijesmi megtortenhet.
2008. nov. 16. 08:19
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

"Barmej orszag a vilagon felhaborodassal venne tudomasul ha sajat nepet vernek idegen komandosok."

Nekem nem rémlik, hogy amikor 98-as foci vb-n a francia rohamrendőrök arattak az angol szurkolók között, akkor bárki is azt találta volna mondani, hogy csak is azért verték el őket, mert angolok. Pedig a két nép nem kifejezetten kedveli egymást. Igaz az angol "szurkolók" nem is lengettek zászlókat, hogy vissza akarják kapni Calais kikötőjét...

"Sajnos a magyar kormany gyengesseget bizonyitja az hogy ijesmi megtortenhet."

Szerinted mit kellene a magyar kormánynak csinálnia? Hadat üzenni?

2008. nov. 16. 14:25
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
Senki nem gondolt it haduzenetre.De mindenki brutalisnak tartja a fellepest es indokolatlannak,akkor teszerinted tapsolni kenne a slovak politikanak,ahol a magyar elleneseg nem csak egy egyszeru focimecsen nyilvanul meg,hanem a parlementjukben is,gondolom nem kel peldat mondanom.Jurcsan nem a kedvencem,de a csucs talalkozon jol besszelt.
2008. nov. 18. 20:00
 18/29 A kérdező kommentje:

98-ban a foci vb-n az angolok törtek zúztak. Itt ilyenről szó sem volt. mit gondolsz miért?

Egyébként szerintem nem tett sokat a Gy. Igen beszélt szépen beszélt de ennyi. Ő korlátozza a mi alkotmányos jogainkat, de mit tesz a másik fél? S még valami a két helyszínből 1 lett ez a magyar külpolitika csődje. Ugyanis pont a kettősségen lett volna a hangsúly.

2008. nov. 18. 20:09
 19/29 anonim válasza:
80%
felvidék kb 85% magyar!!!! dunaszerdahelyé meg 95%körül mozog....ti magyarok csak magatokra tudtok gondolni!!!föként a kisebségeket a szlovákiai magyarokat verték..ti voltatok ott egypáran de mi többen..minket ki véd meg ????én szivem szerint azt akarnám h legyen valami felkelés csak ne keljen így tovább élni kisebbségként mert magyarul megmondva SZAR...és ti itt siránkoztok hjajj de megvertek meg így de rólunk hol van itt szó???a kisebbségekröl?amúgyis..szerintem ti nem egy focimeccsre jötettek ide hanem csak a port kavarni..mi eddig megvoltunk valahogy a szlovákokkal mármint mi szlovákiai magyarok ..akkor sem csíptük egymást..demost h ti itt basztátok az ipart mi szívjuk meg helyetettek mert mi élünk velük égyütt..mi nem tehetünk semmit csak türni meg türni ezvan ezt kell szeretni:(
2008. nov. 18. 20:40
 20/29 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Sajnálom,hogy nem értesz engem meg. Én nem csak azokra a magyarokra gondoltam ,akik itthon élnek. Hanem rátok is. Hiszen egy nemzet vagyunk és csak azért vertek mert magyarok vagyunk.

Sajnos olyan kormányunk van aki szó nélkül tűri,hogy ott benneteket úgy kezeljenek. Nem lehet saját történelmetek, saját nyelvetek stb. Ezért szégyellem magam a kettős állampolgárságról hozott döntés miatt.

2008. nov. 18. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!