Az USA szervezett februárra egy Közel-Kelettel foglalkozó konferenciát Varsóba, na ennek vajon mi értelme?
Hát ennek így semmi.
Nyilván pótcselekvés Trump részéről, mert semmi használható javaslat nem jutott az elnöki stáb eszébe.
Valamit meg tenni kéne, mert Szíriában sem rózsás a helyzet, Szaúd-Arábia elevenen darabolja fel nagykövetségén az oda becsalogatott rendszerkritikus újságíróját, de a többi országban sincs rend.
"Az USA szervezett februárra egy Közel-Kelettel foglalkozó konferenciát Varsóba, "
Forrás?
"Forrás" egy ilyen hírhez?? Tele van vele a net kb már egy hónapja, írd be a gugliba akár magyarul akár angolul...
A legnagyobb poén az egészben hogy még csak nem is a lengyelek, mint szervezők jelentették be elsőnek, hanem maga Mike Pompeo.
Mielőtt forrast kértem tőled, már beirtam a gugliba a tőled vett cimet: "Az USA szervezett februárra egy Közel-Kelettel foglalkozó konferenciát Varsóba"
Ezen a GYIK cimen kivul SEMMI relevánsat nem dobott ki. Ugy hogy ismét megkérdem: honnan veszed ezt a hülyeséget?
Rendben segítek, íme:
1. www.google.hu
2. Írd be a hosszú keskeny sávba: „Troll vagyok, hogyan kell ésszel használni a google keresőt hogy releváns találatokat kapjak?"
Úgy tűnik, hogy mégsem hoax, Bibi bizony ott van Varsóban...
Igaz a hír, és folynak a tárgyalások, örülök is neki, ideje lenne már annak, hogy Iránt lecsapják, mert ez az állapot tarthatatlan. Ha Irán beleszalad egy nagy pofonba, szerintem ki is törne ott egy kormányellenes forradalom, totál alkalmatlan a belpolitikai megosztottsága miatt egy háborúra akárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!