Néhany ellenzéki párt hangoztatya is hogy szerintük bekéne engedni a migránsokat, miért?
Nem fogok a te kedvedért sok órányi anyagot átnézni, az pedig egész biztos, hogy egyik ellenzéki képviselő sem akarja lebontani a határon lévő kerítést (bár túl sokat nem ér).
Egyébként nem azért vagy hülye, mert nem egyezik a véleményünk (még a csapnivaló és olykor teljesen érthetetlen helyesírásod miatt sem), hanem mert benyaltad ezt az átlátszó fidesz propagandát.
Tessék: [link]
Nem érdekel hogy ez mi vagy ki! Nem ez az egyetlen amit hallottam!
26# szóval a forrásod egy Ripost kaliberű pletykalap, amely minden forrás nélkül leközölt egy állítólag valós esetet. Persze bizonyíték nincs rá, és még szerző sincs oda írva.
Mindent értek, igazad volt. Hol lehet a Soros által kapott 10 millió eurót ( ennyit fizet a tüntetésekért nekem ) átutalni neked?
Soros irányítya az eseményeket ez tény!De nem vagyok olyan bolond mint a többi,hogy azt mongyam mindenki Soros bérenc aki tüntet.Csak le alacsonyodtak az ellenzék szintyére akiket (Nem mind)Soros támogat...
Hát nem szépen beszélt ebben a videóban
a lány?: [link]
Tudod ő egyáltalán nem Soros bérenc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!