Bosznia Hercegovina mennyire életképes ország?
Figyelt kérdés
Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Koszovó, Albánia, Horvátország2019. jan. 6. 15:47
1/10 anonim válasza:
Balkáni putri, Magyarországgal össze sem hasonlítható. Románia szintjén van kb. tehát a középkort éli most, nemsokára jön a felvilágosodás, úgy 50 év múlva. Addigra mi, Magyarok már más bolygókat is benépesítünk.
2/10 anonim válasza:
Magyarországnál mindenképpen életképesebb.
3/10 anonim válasza:
Szerintem Bosznia sokkal rosszabb mint Románia. Sőt talán Szerbiánál is rosszabb. Lepukkant putri vad ősemberekkel.
4/10 anonim válasza:
Nem igazán életképes, és az eszméletlenül bonyolult bürokrácia miatt még működésképtelen is. Mesterségesen tartják össze, ha nem lennének ott a békefenntartók, pillanatokon belül két-, de inkább három darabra esne.
5/10 anonim válasza:
Koszovó után a legszegényebb balkáni ország, még Macedónia és Albánia is egy kicsikét fejlettebb.
Ráadásul ha lesz új balkáni háború, akkor Bosznia lesz a konfliktus középpontja.
6/10 anonim válasza:
Politikai szempontbol eletkeptelen. De van fejlodes, nyaron van elet is amikor a nyugaton dolgozok hazaternek.
Altalaban beszelnek idegen nyelvet, segitokeszek es olcso a legtobb dolog.
En voltam tobbszor es mindig pozitiv volt szamomra.:)
7/10 anonim válasza:
Boszniában élek 15 éves,és jobbnak gondolom,mint magyarországot
8/10 anonim válasza:
Utolsó.
Szia, melyik részén élsz?
Nekem tetszik bosznia vissza is szeretnék majd menni az ételek is nagyon finomak, nagyon nyugodt nép,nagy jó éreztem magam ott igaz nem sok időt töltöttem ott.
10/10 anonim válasza:
Semmi turizmus, szétlőtt házak, kiástlan taposóaknák és bombák tucatja. Összesen 7km-es tengerpartot és egypár kisebb tavat és patakot leszámítva semmi vízterület, mindenhol hegyek és dombok, kevertfajú nemzetiség, politika is egy darab szar, drága élelmiszer, nincs túl sok esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!