Miért elfogadott utálni a kínaiakat és az oroszokat?
Cigányozásra vagy zsidózásra sokan érzékenyek, és kioktatnak, ha ezt tapasztalják, és ez szerintem jogos is azért.
Viszont azt vettem észre, hogy kínaiakat és oroszokat még magukat nagy balosnak mondók is teli szájjal gúnyolják, szídják. Elég felmenni a 444.hu-ra és az ilyen témájú cikkknél megnézni a hozzászólásokat.
Oroszok isznak, verik az asszonyt.
Kínaiak kínozzák az állatokat, mérgezik a környezetet.
Miben különbözik ez attól, hogy a cigány lop, a zsidók meg kereszténygyűlölők? Ugyanolyan általánosítás.
"( Ugyan nem láőttam az adóbevallásukat, de aligha működhetnének a kínai boltok, ha nem adóznának. )"
Hát akkor kapaszkodj meg, pedig így működnek. Ahol én lakom, kisebb város, van több kínai üzlet is, egyik sem ad számlát, egyik helyen sem cserélnek vissza terméket, és sehol sincs NAV-os pénztárgép. Ellenben minden kínai jól meg van tollasodva, pár év alatt amióta idejöttek az egyik boltos családnak lett 2 BMW-je, egy Mercije, több Merci teherautója, egy kisebb villája a város jómódú negyedének szélén, és most vásárolták fel mellettünk néhány portával az egész területet új raktáraknak. Erről ennyit. Nyilván a kormánynak jó haverjai a kínaiak, és gondolom a kínai hitelhez meg többihez feltétel volt hogy a kínai állampolgárokat ne abajgassa a NAV meg a többi.
"Ez nem így van, mert az orosz nők gyönyörűek és hűségesek, a kínaiaknak pedig jó a puncijuk."
Tapasztalat? XD
11-es:
Itt Budapesten egyre több helyen alap, hogy kapok számlát. A Szállás utca környékén van egy "mini" kínai-vietnami negyed, és állandóan ott áll a közepén egy NAV-os kocsi, gondolom fenyegető jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!