Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaország és Németország...

Franciaország és Németország nem fél, hogy meg fog szűnni a nemzeti identitásuk?

Figyelt kérdés

A Franciáknál már így is rengeteg afrikai volt-a Világbajnok válogatottjuk volt csúcs ebből a szempontból-a Németeknél pedig már a bevándorlási hullám előtt is a lakosság jó része Török volt.Ha így haladnak 10-15 éven belül kikiáltják az Európai Arab köztársaságot az országaik helyén.

Bocs ha nagyon laikus vagy naiv a kérdésem,de nem értem ezt,hogy miért harcolnak a saját pusztulásukért foggal körömmel.

2018. dec. 1. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen, Orbán, a nagy magyar. :D
2018. dec. 2. 10:39
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Franciaországban közel 70 millió lakosból 6% a muzulmán.

A radikalizált még kevesebb, de persze sokat hallatnak magukról, ezért a bel- és külföldi média is erre vevő.

Az, hogy Magarországon álladóan ezt emelik ki, attól még a francia nép köszöni szépen, jól van.

Ahogy olvasom, a mostani tüntetéseket is megpróbálják erre fogni, de ez egészen másról szól.

Nem kell minden politikai kacsát elhinni.

2018. dec. 2. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

ma 10:43-as: sajnos ezeknek hiába mondasz akármit, "ök jobban tudják", mint aki ott (Németország, Franciaország) élnek!

Én is mindig meglepödök, amikor a magyar hírekböl megtudok olyasmiket, amiknek az ellenkezöjét látom itt minden nap - de ha erröl beszélek vagy írok (Pl. itt), akkor közlik, hogy NEKEM fogalmam sincs"

2018. dec. 2. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Én Németországban lakom. Nyáron az utcákon több bevándorló lengetett német zászlót a foci vébé alatt, mint úgymond "fehér ember". Én nem aggódnék a nemzeti identitás miatt.
2018. dec. 2. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
3%

13 ik "Franciaországban közel 70 millió lakosból 6% a muzulmán.

A radikalizált még kevesebb..."

Ekkora barom liberàlis dumát. Szerinted ha "csak" 0.1% uk, azaz 700 ezer radikalizàlt muzulmàn van köztük az elenyészõ??

Amugy ezek a statisztikàk nagyon hamisak, hogy N.ò. 10% a külföldi meg stb. Én itt élek, ha valakinek bekötnék a szemét és bevinnék mondjuk egy bevásárlo központba az ki nem talàlnà, hogy német földön van, nagyon kell keresgéld, hogy németet kapj egy egy ilyen helyen, de ez igaz bàrmely nagyvàros központjàra is.

A kérdésre vàlaszolva, de igen, félnek, féltik a nemzeti identitásukat, persze a médiàban ennek nyoma sincs, de pl érdemel elolvasni német újságok pl a die Welt" facebook oldalaikon egy egy menekültes vagy merkeles cikk alatt a hozzászòlásokat, onnan lehet igazán megtudni mit gondolnak a németek errõl azcegészrõl.

Pl amikor Orbánról meg a q sargentinirol irtak a nemetek mind Orbànt támogatták, és sokan irták, hogy ezt merkel és bandája támogatja, nem a nèmet nép

2018. dec. 2. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15: Egy kerdesem van hozzad? Mi a feneert elsz akkor Nemetorszagba ha az annyira veszelyes es borzalmas? Miert nem mesz vissza Mo.-ra dicsoiteni Orbant?

Az meg, hogy egy ujsag posztja alatt megdicsetik orbant, masokat meg szidnak az nem jelenti azt, hogy minden nemet ugy gondolja. De akkor vegyuk az otthoni “ujsagokat”. Nezd meg a 888 alatt levo kommenteket meg a 444 alatt levoket. Akkor most melyik ujsag kommenteloi tudjak jobban, tudjak az igazsagot? Ha az ujsagok kommentjei, olvasottsaga szerint hatarozzuk meg egy orszag politikajat, akkor orban es a fidesz hatalmas szarban van, es ku...rva nepszerutlen nem gondolod?

2018. dec. 4. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

"Ekkora barom liberàlis dumát."

Te Németországban élsz, de én itt élek Franciaország (szó szerinti) kellős közepén már nagyon régen.

Én nem szólok bele az ottani politikába, mert nem ismerem, te se akarj okosabb lenni egy itteni lakosnál.

Az itt feltett, francia politikával kapcsolatos kédésekhz már hozzá sem szólok, mert a magyar média teljesen elferdítve tálalja az eseményeket.

Ezért nem csodálom, ha a Magyarországon élők azt gondolják, amit.

De te állítólag nem ott élsz, akkor tudnod kellene, hogy mihez értesz, és mihez nem.

Mert amit Franciaországról írsz, az szinte a magyar propaganda-szöveg nívóján áll.

2018. dec. 4. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

"Egy kerdesem van hozzad? Mi a feneert elsz akkor Nemetorszagba ha az annyira veszelyes es borzalmas? Miert nem mesz vissza Mo.-ra dicsoiteni Orbant?"

Mert valójában nem Németországban él csak bekamuzta hogy hihetőbb legyen a migránsozás. Valószínűleg egy pesti panelproli.

2018. dec. 4. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Irtam egy hozzaszolast es nem leptem be tobbet, latom fikaztak paran..

16 osnak, azert elek itt mert otthon max a 20%at keresem meg az itteni keresetemnek, es merlegelve kb ugy vagyok vele, hogy otthon is sok a cigany, csak ott keveset is keresek. Az altalad emlitett ujsagokat nem ismerem, azt meg foleg nem tudom hogy melyik politikai partot vedik, de a az emlitett Die Welt tipikus nemet liberalis szennylap, de a komentelok megis Orbab partiak. . de ezt a youtubon is megfigyeltem...de aki nem hiszi tegyen fel egy kerdest a nemet GYIK en, a "gutefrage" n, hogy mi a velemenyuk Orban politikajarol. Szerintetek egy epeszu nemet, dan, sved stb. jo szemmel nezi, hogy behoznak egy halom teljesen mas kulturabol szarmazo egyent akik aztan tonkreteszik az orszagukat? Lasd Svedorszagot, Europa egyik legmagasabb szinvonalu es legbiztonsagosabb orszaga volt, es ma? Tiszta getto, a nok nem mernek kimenni az utcara, es ha ezt szova merik tenni valamelyik kozossegi oldalon masnap kopogtat naluk a rendorseg, es ha durvabban szolt hozza valamihez mert elege van akkor le is tartoztarjak.

17" F.o ban nem tudom mi a helyzet, ezert nem is ahhoz szoltam, csak ez a "szeresd a migranst mert nem mind radikalis, alig nehany terrorista van kozottuk" dumat halottam meg, pont merki mondta azthiszem, amikor 2015ben ozonlottek be europaba, aki ezt mondja az arulja mar el nekem, mennyi az az elenyeszo % ami ugy elmegy radikalis migransokbol?

18" Nem talalt kis haver, de rajtad latszik, hogy a szomszedmegyeknel messzebb nem voltal, menj lass vilagot, ahelyett, h itt probalod megmondani a frankot par zold kezert

2019. jan. 17. 20:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Egész Europa fél ettől...
2020. júl. 2. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!