Németország területileg egy kis ország?
Figyelt kérdés
Oké Magyarországtól majdnem 4x nagyobb. Viszont Egyiptom kb 3x akkora míg India 10x Kína kb 30x stb2018. nov. 23. 11:13
1/5 anonim válasza:
Igen, kicsi. Mert ott van Kanada, Kína, India, Oroszország, az USA vagy Japán, de még Franciaország is ami nagyobb nála. Németország csak a 63. az országok területi nagyságsorrendjében.
Nem, Németország nagy. Hiszen a világ 260 állama közül a 63. legnagyobb területtel rendelkezik és még az Európában is van nála több mint 50 kisebb területű állam.
2/5 anonim válasza:
Nem értem miért kellett most leszavazni Takácsot.
Az első gondolatom nekem is ez a lista volt:
3/5 anonim válasza:
Ha a farkam 15 centi, akkor az kicsit vagy nagy? A fekete pakonak nagyobb van, a japoknak meg kisebb, na most akkor mi van?
4/5 anonim válasza:
De ha már van mihez hasonlítani akkor lehet azt mondani, hogy kicsi vagy nagy és éppenséggel az országokat lehet így sorbaállítani, de ezen a vonalon haladva meg minden relatív, viszont ha az összes országot nézzük, akkor ott a válasz.
5/5 anonim válasza:
Nem azt szavazzák le amit írtam, azt sokan el sem olvassák. Ott a nevem és az nekik elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!