Mesut Özil szerint Németország rasszista, kirekesztő ország, de kérdem én akkor Törökország micsoda?
Ha ugyanarról beszélünk, akkor csak azt írta, hogy az ő találkozását máshogy ítélték meg, mint a Mattheus-Putin találkozót.
Amúgy elég túlzó volt a németek részéről, hogy a 0 felmutatott teljesítményt egyedül az ő nyakába varrták, a többiek akik nem mutattak magukhoz képest meg úgy egyébként sem túl jó teljesítményt "nem hibáztak"
Löw, aki mondjuk Sané-t otthon hagyta, illetve Neuert több, mint egy év kihagyás után kezdőbe tette továbbra is marad a szövetségi kapitány.
"Ha ugyanarról beszélünk, akkor csak azt írta, hogy az ő találkozását máshogy ítélték meg, mint a Mattheus-Putin találkozót."
Talán, mert Matthäus mellett ott volt Gianni Infantino is.
"Édesanyám sosem hagyta, hogy elfeledjem a gyökereimet, az örökséget és a családi hagyományokat. Számomra az Erdogannal készített fotó nem a politikáról vagy a választásokról szólt, hanem arról, hogy tisztelem a legmagasabb tisztséget a családom országában. "
Erre az egy mondatra mégis csak két hónapot kellett várni. Ha tényleg igaz, akkor miért nem lehetett még májusban ezt mondani.
Lehet én vagyok a gonosz és rossz, de számomra nem tűnik hihetőnek.
"Jelenleg nem sok liberálisabb ország van Németországnál, de mégis élvezettel veszik elő a náci kártyát egyesek."
Az lehet, viszont fajgyűlölőbb sem sok van.
"Az már más kérdés, hogy a második VH óta törvény tiltja, hogy ennek hangot adjanak, ezért próbálnak mindenkit szép csendben utálni."
Mégis melyik törvény tiltja ezt?
" miközben utálja Németországot"
Erről hol a forrás?
"Ők gyakorlatilag mindenkit lenéznek aki külföldi."
Miért a magyar nem? A magyarnál egész biztos, hogy nem rasszistábbak a németek, ezt merem állítani csupán 4 év német itt lét után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!