Mennyire tudnának vagy tudtak volna elbánni az utódállamok rendvédelmi szervei egy magyar gerilla szervezettel?
Azt megjegyezném hogy ez csupán egy elméleti kérdés mert békeszerető ember vagyok , de attól függetlenül szerintem meglehetősen érdekes ...
Szóval szerintem a rendszerváltás után simán létrejöhetett volna egy IRA szerű magyar gerilla szervezet az utódállamokban ha lett volna rá igény , mivel hogy az akkori újonnan átalakuló utódállamok túl gyengék lettek volna ahhoz hogy azt megakadályozzák , a Jugoszláv háborúk által létrehozott előnyökről nem is beszélve ...
Sőt ami azt illeti szerintem még a mai napig is sokkal nehezebb lenne a román , szlovák , szerb , stb. , rendvédelmi szerveknek elbánni egy magyar gerilla szervezettel mint például az angol hasonmásaiknak , mert ugye az utódállamok még mindig sokkal fejletlenebbek mint az Egyesült Királyság ...
Szóval mit gondoltok ? Szerintetek nagyon meggyűlne az utódállamoknak a baja ezzel a feltételezett magyar gerilla szervezettel ? Vagy pedig simán elbánnának velük ?
Ha csak abból indulok ki, hogy milyen bénák a magyar szélsőjobbos szervezetek, akkor 5 perc alatt buknának ha valami komolyabb zűrt akarnának csinálni.
Kiállnak kicsit hőzöngeni, leeresztik a gőzt és ennyi. A rendvédelmi szervek teljesen kontroll alatt tudják tartani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!