Soros György miért venné el a magyar emberektől a rezsicsökkentést?
#4 Na és szerinted mégis honnal van fizetve a magasabb ár különbözete? Bizony a rekord méretű adódból, ami megy az állami fenntartású közművekhez, ezt pedig akkor is fizeted, mikor alacsonyabb az ára. Egyik zsebből a másikba esete.
Jajj ez a tőzsdemanipuláció. Mikor egekbe szökött az euró árfolyam, csak egyetlen oka lehetett, Soros. De várjunk már, hiszen a választások után emelkedett. XD
Szerintem soros baszik magyarországra
Ez egyszerű empátia. Öreg vagyok sokat láttam és pont ennyi pénzem is van. Mi érdekem lenne nekem egy szegény ország szegény embereitől el venni azt a plusz kis pénzt ha már nekem is annyi van, hogy nem tudom mire költeni?
Soros maga mondta magyarul, hogy aggódik Magyarországért.
Hát mi is aggódtunk, amikor többezer dokumentálatlan "menekült" masírozott át az országon. Ezt ő állítólag nem így akarja intézni, mégis így mentek a dolgok.
Mi is aggódunk Magyarország miatt a brüsszeli észnélküliség miatt!
Az EU-s szabad költözködési jog EU/EEA és svájci állampolgárokra vonatkozik és nem az egész arab közel-keletre meg fél Afrikára!!!
Nem értek egyet a 8-assal, pedig totál logikus amit mond.
Én, ha Soros lennék ennyi idősen már csak befelé fordulnék, és várnám mikor lesz vége e gyarló életemnek.
Ehelyett ő nagyban keveri a szart, rendszeresen találkozik EU politikusokkal , stb. - legalábbis a globális média ezt sugallja.
Pont ezért tűnhet úgy, hogy a soros ellenes propaganda nem alaptalan.
Másfelől viszont akkoris egy aggastyánról beszélünk! Minek ennyire rivaldafénybe tenni?!
Ez az egész történet rohadtul bűzlik, de nem tudom hol van benne a csavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!