Nem felháborító, hogy plakátokon uszítanak Orbán Viktor ellen?
Itt a link:
Szerintem felháborító, hogy valakit így lejáratnak és megaláznak. Én mindig annak a pártján álltam, hogyha valakivel gond van, akkor meg kell vele beszélni, tisztázni kell vele a dolgot, és ha nem változik, akkor az adott tisztségtől megvonni, esetleg ha börtönt érdemel, akkor börtönbe csukni. De úgy gondolom, hogy valakinek a személyét ennyire tönkretenni, eldémonizálni, lejáratni, megalázni nem szabad! Aki bárkit akár plakátokon uszít valaki ellen, és lejárat másokat, egyenesen lejáratóhadjáratot indít valaki ellen, az jó ember nem lehet! Megvetem az ilyen embereket, és szerintem maguk is bűnt követnek el! Hogy süllyedhetnek ilyen mélyre a liberálisok?
Az eddigi 20 plakátkampányt ezek szerint átaludtad (Soros, Brüsszel, ellenzék, migránsok, meg az egész világ ellen).
Olyan szintű a nemzeti manipuláció, hogy már a gyerekek is olyanokat játszanak az iskolában, hogy Soros meg a migránsok, mert bele van ültetve a fejekbe a félelemkeltés meg démonizálás.
Lol, mert szerinted ha egy tea közben elmondanám Orbannak, hogy mi baj van vele, változtatna bármin is?
Ez nem így megy drágám, álomvilágban élsz.
ha az igazságot tárják eléd az uszítás?mert akkor igen,felháborító.te meg bégess tovább,tapsikolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!