Erről miért nincs szó a hirekben?
A videó inditása Ctrl eger.
A héber felirat: "Szdérot on-line".
Szdérot egy izraeli kisváros a gázai határ közelében. Az éjjel a Hamasz csak erre a városkára 30 rakétát lőtt.
Van pár lehetőség, de a hírszerkesztőt kell megkérdezni:
1) Nem történt meg
2) Nem most történt
3) Még túl friss
4) Nem tartják fontosnak
5) Nem hoz akkora nézettséget, mint hogy cuki állat született az állatkertben
1. Megtörtént.
2-3. Hetek óta folyamatosan történik.
4. Ha majd Izrael visszlő azt fontosnak fogják tartani?
"5) Nem hoz akkora nézettséget, mint hogy cuki állat született az állatkertben" - ez az állatkerti hirek közé tartozik?
nem velem kell vitatkoznod, hanem a szerkesztőkkel. Én csak felsoroltam pár okot, hogy mi miatt nem teszik bele a hírekbe, ha tényleg nem tették bele.
Évek óta nem nézek tévét, de a külföldi hírek sosem voltak népszerűek. Szaúd-Arábiába is folyamatosan érkeznek rakéták Jemenből, azt se nagyon szokták emlegetni a hírportálok.
"Ha majd Izrael visszlő azt fontosnak fogják tartani?"
Igen, azt fontosnak. Mint mindig... :(
Nem néztem meg a videót amúgy, évekkel ezelőtt is már voltak hasonlók Szderotról, hogy hogy működik a rendszer (a riadónál 10 másodperce van mindenkinek fedezéket keresni az utcai járókelőktől kezdve az iskolában tanuló gyerekekig).
A hírekben az sem nagyon szokott benne lenni, hogy Izrael mennyi segélyszállítmányt vitt már a gázai övezetbe, meg hogy kórházakat tartanak fenn, meg hogy az ott élők átlagélettartama évekkel magasabb lett, mint amennyi akkor volt, mikor még nem Izrael fennhatósága alá tartozott a terület...
Jellemzően mindig csak az a baj (az a hír), ha Izrael "visszaüt"; és azt is ki szokták felejteni, hogy mindig előre szólnak, ha olyan célpont van, ahol emberek tartózkodhatnak - persze sokan csak azért sem mennek el onnan, aztán meg megy a sírás, hogy jaj, mennyi sérült meg halott van.
Azok a felvételek se voltak hírértékűek, amik csak a neten keringtek (YouTube-on is van fenn pár), amiken látható, hogy a palesztinok élő pajzsként használják a saját gyerekeiket.
Bezzeg ha izraeli katonák igazoltatnak egy-egy gyanús gyereket a határnál, arról már mennek a képek mindenfelé. Pedig jogos, mert nem egy esetben bombát erősítettek a ro.hadék "szülők" a gyerekük testére, mert NÉMELYIK annyira elvakult, hogy nem érdekli, hogy a gyereke is meghal, csak minél több izraeli is haljon meg vele együtt. :(
Direkt emeltem ki, hogy "némelyik", mielőtt még bárki tiltakozna, hogy általánosítok.
Kérdező, szerinted van bármi a világon, ami fontosabb a Soros-migráns-mocskos Brüsszel háromszögnél?
Ugye, hogy nincs!
Akkor meg mit problémázol?
Kérdező, nem értelek. Mi ebben a hír?
Az lenne a hír, hogy "ma sem rakéta, sem gyújtogatás, sem késelés, gázolás, lőfegyveres merénylet nem volt." :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!