Izrael uj mesterseges holdat lott fel. Velemenyek?
10:57
A cseheknek is vannak mesterseges holdjaik?
ma 18:13
Olaszországnak és Indonéziának viszont vannak. Most nagyon félünk, hogy indonéz/olasz világuralom készülődik.
nA és? Lőjön, amennyit akar, ha egyszer megteheti, felőlem engem is nézhet, mégis mit érdekel az engem?
Egyébként tényleg nem árt, ha Iránt valaki megfigyeli, és esetleg kordában tartja. Jelenleg erre Izrael a legalkalmasabb. Nekem ne akarja senki mondani, hogy Irán olyan jó fej ország, aki csak jóhiszeműségből kezdett uránt dúsítani. Hát persze...
Amíg elég messze vannak innen, azt csinálnak egymással, amit akarnak. Mellesleg ha Izrael kémműholdat lő fel, arról mi nem fogunk a hírekben olvasni, nem tudom, miért kell ezen lovagolni, mint a kémrepülős dolognál. Ha gonosz Izrael kémkedni akar, hidd el, nem fogod észrevenni. Ha Izrael valamit komolyan akarna valakitől, akkor megcsinálná, ahogy megcsinálta Jom Kippurkor is.
1. ki a f*szt érdekel?
2. Inkább izraelre kéne figyelni...(lásd.: "szétlőtt török segélyhajó)
3. Sötét van, mi? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!