Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael uj mesterseges holdat...

Izrael uj mesterseges holdat lott fel. Velemenyek?

Figyelt kérdés
Igy folyamatosan tudja megfigyeles alatt tartani Irant es kornyeket.
2010. jún. 24. 16:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10:57

A cseheknek is vannak mesterseges holdjaik?

2010. jún. 24. 18:13
 12/19 Dymo ***** válasza:
44%
ki a f.szt érdekel??? és mi van akkor,ha fellőtte?
2010. jún. 24. 18:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Irán sosem lessz nagyhatalom,max regionálisan,és mivel ott a másik "nagyfiú"Izrael,ezért természetes,hogy nem éppen szívlelik egymást.
2010. jún. 24. 18:56
 14/19 clint ***** válasza:
79%
Ugyan mi kisemberek, honnan a francból tudjuk, hogy csak Iránt akarja e megfigyelni?????
2010. jún. 24. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

ma 18:13

Olaszországnak és Indonéziának viszont vannak. Most nagyon félünk, hogy indonéz/olasz világuralom készülődik.

2010. jún. 24. 19:08
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
Japánnak is van. Biztos megint kell nekik Mandzsúria XD.
2010. jún. 24. 19:13
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
Irán nyilván nem tudna világuralomra törni egymaga, ám atomfegyvereivel zsarolhatja a nyugati világot. Ugyanis lassan eltartani sem fogja tudni a saját népességét, az iszlám által gúzsba kötött és fejlődésképtelenségre kárhoztatott berendezkedésével. Nem árt, ha Izrael rajtuk tartja a szemét. Az iszlamizmus összességében már valóban fenyegetést jelent Európa és Amerika számára, míg Izrael nem.
2010. jún. 24. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

nA és? Lőjön, amennyit akar, ha egyszer megteheti, felőlem engem is nézhet, mégis mit érdekel az engem?

Egyébként tényleg nem árt, ha Iránt valaki megfigyeli, és esetleg kordában tartja. Jelenleg erre Izrael a legalkalmasabb. Nekem ne akarja senki mondani, hogy Irán olyan jó fej ország, aki csak jóhiszeműségből kezdett uránt dúsítani. Hát persze...

Amíg elég messze vannak innen, azt csinálnak egymással, amit akarnak. Mellesleg ha Izrael kémműholdat lő fel, arról mi nem fogunk a hírekben olvasni, nem tudom, miért kell ezen lovagolni, mint a kémrepülős dolognál. Ha gonosz Izrael kémkedni akar, hidd el, nem fogod észrevenni. Ha Izrael valamit komolyan akarna valakitől, akkor megcsinálná, ahogy megcsinálta Jom Kippurkor is.

2010. jún. 25. 00:20
 19/19 Descence válasza:
0%

1. ki a f*szt érdekel?

2. Inkább izraelre kéne figyelni...(lásd.: "szétlőtt török segélyhajó)

3. Sötét van, mi? XD

2010. júl. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!