Brexit. Százezrek tüntettek Londonban a Brexit ellen. Mi lesz ennek a vége? Mi várható?
"Vámmentesség, szabad utazás, szabad munkavállalás, szabad hozzáférés a teljes Eu piachoz, Ir- Észak-Ir határkérdés stb"
Emellett szubhumán betolakodók áradata, idióta uniós szabályozások, szuverén belügyekről döntenek olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, stb.
"Azonban ha már demokráciánál tartunk: Az angoloknak a demokrácia jegyében vajon akaratuk ellenére joguk van a skótokat kirángatni az EU-ból?"
A skótok is ugyanúgy részt vettek a népszavazáson. Ennyi erővel eloszthatnánk házakra is, hogy na ő a maradásra szavazott, akkor ez a ház az unióban maradjon, de a szomszédja a kilépésre, akkor az meg szakadjon el.
"Egyébként elég fura a demokrácia felfogásod. Mert szerinted aki tüntet az nem demokrata."
Abból, amit írsz, nekem az jön le, hogy nem érted sem azt, amit írtam, sem azt, hogy mi az a demokrácia.
"Te írsz olyan hülyeséget, hogy a a Brexit ellen tüntetők nem demokraták."
Hogy lenne demokrata az, aki azt akarja, hogy semmibe vegyék a többség véleményét egy népszavazáson?
Másnap, 2016 június 24-én legtöbb google keresés az egyesült királyság területéről; "what is the european union".
Az átlag angolnak fingja róla, hogy miről szólt a szavazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!