Milyen elnök Macron?
Franciaország 1789 óta egy pöcegödör, és ezen macron csak ront.
Egyébként nem is szeretik, mert egy opportunista, felfuvalkodott, nárcisztikus alak. A népszerűsége folyamatosan zuhan.
Hát én éltem ott pár hónapot az év elején, igaz nem Párizsban, hanem vidéken a svájci-német-francia hármashatár közelében. Szerintem Franciaország nagyszerű hely, bárcsak itthon lennének hasonló állapotok, minden tekintetben.
Macron jó elnök európai szemmel, mert erősíti az integrációt ami mindenkinek jó, de hogy Franciaország jobb hely-e önmagában ettől az nehéz kérdés, mert Franciaország eleve nagyon jó hely volt már korábban is.
Láthatóan imádja a néger húst.
Megválasztani meg azért választották meg, mert más politikusok ellen szavaztak, mintha itthon Szélre adták volna a voksot, hogy ne Orbán, Gyurcsány, vagy Karácsony kerüljön a bársonyszékbe.
Eddig még egyetlen választási ígéretét sem tartotta be, vagyis szinte mindenki utálja, talán még a felesége sem szavazna rá, legfeljebb pár néger fiúka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!