Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak nekem tűnik arrogánsnak...

Csak nekem tűnik arrogánsnak és antipatikusnak Emmanuel Macron francia elnök?

Figyelt kérdés
Itt nem csak a megnyilvánulásaira gondolok. Árad belőle az a "európai nagyhatalom vagyok, azt teszek amit akarok". Közben ugyebár Merkel nélkül nem ment volna sokra. Mit gondoltok erről? Mondjuk szerintem Kurz is ilyen de ezt most hanyagoljuk.

2018. febr. 24. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem; az is, dehát bankár öcsi. Nekem még másnak is tűnik, de hagyjuk.

A Kurz meg egyáltalán nem olyan.

2018. febr. 25. 00:14
 2/18 anonim ***** válasza:
12%
hát nem véletlenül rekord alacsony volt a részvétel a megválasztásánál franciaországban
2018. febr. 25. 00:17
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan más is van aki igy véli, de nem neked kell megfelelnie.
2018. febr. 25. 00:23
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
Még a franciáknál is elég népszerűtlen, nem csak országhatáron kívül...
2018. febr. 25. 01:56
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem kell ilyen kacifántosan fogalmazni, egy felfújt hólyag. A franciák egyik legrosszabb elnöke.
2018. febr. 25. 08:01
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
A bolond francia nőket fogta meg azzal hogy anyakomplexusos idiótaként elvette az iskolás tancsinénijét .E mellett meg egy igazi beképzelt senkiházi de hát a francia nép is már csak szavakban nacionalista ,a libsi fertő ott is elburjánzott meg kell nézni a migránsáradat miatt mi megy ott,a kamionosok nem tudnak megállni egy percre hogy be ne másszon egy falka patkány a ponyva alá.
2018. febr. 25. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Akkor Orbán mi? Konkrétan semmibe veszi az ellenzéki képviselőket és szavazóikat. Amikor csak lehet kitér a felé irányuló kérdésk alól...

A többi fideszes, különösen Szijjártó és Németh Szilárd megszólalásaiból is sugárzik az önteltség, a felsőbbrendűség érzet...

2018. febr. 25. 10:38
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
#7 Miért kell a külföldi politikai szekcióba belekeverni Orbánt ha egyáltalán nem róla van szó.
2018. febr. 25. 10:48
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
#7, #9 Mert az itt válaszolók a pontszámok és a stílusuk alapján azok a személyek akik más kérdések alapján a Fideszt méltatják és csodálják, miközben Macron fele annyira sem kritizálható, ő legalábbis nem tiporja napi szinten sárba a demokráciát és a jogállamiságot...
2018. febr. 25. 11:01
 10/18 anonim ***** válasza:
43%

Emmanuel Macron egy anyakomplexusban szenvedő idióta, elvett egy 24 évvel idősebb nőt.

/Pontosabban a ~40 éves tanárnő udvarolt a 15 éves Macron-nak/

Ebből sok jó nem származhat a politikában, még akkor se ha Franciaországról van szó.

2018. febr. 25. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!