Csak nekem tűnik arrogánsnak és antipatikusnak Emmanuel Macron francia elnök?
Figyelt kérdés
Itt nem csak a megnyilvánulásaira gondolok. Árad belőle az a "európai nagyhatalom vagyok, azt teszek amit akarok". Közben ugyebár Merkel nélkül nem ment volna sokra. Mit gondoltok erről? Mondjuk szerintem Kurz is ilyen de ezt most hanyagoljuk.2018. febr. 24. 23:57
1/18 anonim válasza:
Nem; az is, dehát bankár öcsi. Nekem még másnak is tűnik, de hagyjuk.
A Kurz meg egyáltalán nem olyan.
2/18 anonim válasza:
hát nem véletlenül rekord alacsony volt a részvétel a megválasztásánál franciaországban
3/18 anonim válasza:
Biztosan más is van aki igy véli, de nem neked kell megfelelnie.
4/18 anonim válasza:
Még a franciáknál is elég népszerűtlen, nem csak országhatáron kívül...
5/18 anonim válasza:
Hát nem kell ilyen kacifántosan fogalmazni, egy felfújt hólyag. A franciák egyik legrosszabb elnöke.
6/18 anonim válasza:
A bolond francia nőket fogta meg azzal hogy anyakomplexusos idiótaként elvette az iskolás tancsinénijét .E mellett meg egy igazi beképzelt senkiházi de hát a francia nép is már csak szavakban nacionalista ,a libsi fertő ott is elburjánzott meg kell nézni a migránsáradat miatt mi megy ott,a kamionosok nem tudnak megállni egy percre hogy be ne másszon egy falka patkány a ponyva alá.
7/18 anonim válasza:
Akkor Orbán mi? Konkrétan semmibe veszi az ellenzéki képviselőket és szavazóikat. Amikor csak lehet kitér a felé irányuló kérdésk alól...
A többi fideszes, különösen Szijjártó és Németh Szilárd megszólalásaiból is sugárzik az önteltség, a felsőbbrendűség érzet...
8/18 anonim válasza:
#7 Miért kell a külföldi politikai szekcióba belekeverni Orbánt ha egyáltalán nem róla van szó.
9/18 anonim válasza:
#7, #9 Mert az itt válaszolók a pontszámok és a stílusuk alapján azok a személyek akik más kérdések alapján a Fideszt méltatják és csodálják, miközben Macron fele annyira sem kritizálható, ő legalábbis nem tiporja napi szinten sárba a demokráciát és a jogállamiságot...
10/18 anonim válasza:
Emmanuel Macron egy anyakomplexusban szenvedő idióta, elvett egy 24 évvel idősebb nőt.
/Pontosabban a ~40 éves tanárnő udvarolt a 15 éves Macron-nak/
Ebből sok jó nem származhat a politikában, még akkor se ha Franciaországról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!