Milyen következményei lennének Oroszországra nézve ha lerohanná a Balti-államokat* és Transzisztriát* majd Ukrajnát?
Tételezzük fel hogy jelentősebb ellenállásba a hadművelet során nem ütközne Oroszo.
*Balti államok:Észto. Letto. Litvánia
*Transzisztria:Moldova K-i részén található szakadár állam[Amely lerohanása egyébként Ukrajna elfoglalását is elősegítené hisz harmadik oldalról határolja azt(Fehéroroszország és a K-Ukrajnai szakadár államok mellett)]
És mégegyszer:csak a következményeire vagyok kiváncsi
"Tételezzük fel hogy jelentősebb ellenállásba a hadművelet során nem ütközne Oroszo."
Nem is tudnának jelentős ellenállást tanúsítani. Sima megszállás lenne -.-
"Milyen következményei lennének Oroszországra nézve ha lerohanná a Balti-államokat* és Transzisztriát* majd Ukrajnát?"
Hosszú távon csak csekély gazdasági növekedés. Nem lenne jelentős áru felvevőpiac.
Ezt ketté kell választani, NATO tagot nem rohannak le, az szinte biztos.
Ukrajna más kérdés.
Transzisztriát meg minek rohanná le?
Transzisztriát azért írtam mert nemrég leszimupálta Oroszo. a lerohanását és úgy gyorsabb Ukrajna lerohanása...
Egyébként tudom hogy a Balti államok NATO tagok viszont Oroszorszag ha Kína is mellé áll szerintem még erősebb is mint a NATO..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!