Szerintetek milyen következménye lesz na Brexitnek az angol munkásosztály számára?
A 10 válaszból alig volt a kérdésre válasz.
S ha az angol nem fog elmenni £7.83
-ért dolgozni óránként, akkor ki fog??? Mert több európai nem jön akkor?
Amúgy a 21 vagy hány éven aluli angolok £5 - £6 fontokért dolgoznak, csak ba 25 éven felüliekre vonatkozik a £7.83/óra minimálbér
"Mondjuk sértő hogy összemosnak minket más nemzetekkel hogy negatív színben tüntessenek fel."
Nem kell hogy összemossanak senkivel. Az ő szemükben te alapból east european gipsy vagy.
12: Éppen engem nem szoktak nyugaton gypsynek nézni :) Kinézetem alapján mindenhol azt hiszik hogy német vagyok és azonnal németül szólnak hozzám. Erre már néhányszor rá is kérdeztem külföldieknél és azt a válasz kaptam hogy azt első látásra azt hitték hogy német vagyok. Ettől függetlenül még lehetnék gypsy vagy kínai is. De mindenki annak nézi a másikat aminek akarja. Egyéként a németek legalábbis régebben tisztelték a magyar munkaerőt.
A nagyobb angol városokban is megszokták már a mindenféle helyről jött embereket. Hogy a vidéki angolokkal most mi a helyzet azt nem tudom. Na ennyit a személyes vonatkozásokról.
A minimálbér azért minimálbér mert azt meg kell adni nem? Már nálunk Magyarországon is egyre inkább az van hogy nem mennek el az emberek olcsón dolgozni. Jól teszik. Mert találhatnak olyan helyet ahol megadják nekik amit kérnek. Így léphetünk előre. Most jó lehetőség van erre mert munkaerő hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!