Svédország ennyire veszélyes lett?
11.
Na, megy ez. Fejlődsz te.
Megnéztem a videót és azonnal fideszes lettem.
:)
14.
Kint volt egyszer az ofőd? Az már valami. Én hat évig oda jártam. Persze, túl lehet élni. De azért az élet sokrétűbb.
"Kint volt egyszer az ofőd? Az már valami. Én hat évig oda jártam. Persze, túl lehet élni."
HakapesziM, és a hat év alatt egyszer sem erőszakoltak vagy öltek meg téged a migránsok?
16.
Hát láttam ezt - azt 17 év kamionozás során. Svédországban és máshol is. Néhányszor meggyűlt a bajom velük.
Kezdjük? Van pár sztorim. Sokáig fent leszünk. Nekem meg reggel 5 - kor be kell rúgni a motort.
Na akkor kicsit tegyük tisztába a dolgokat. Én az USA-ba szoktam járni. Egyes sutyerák semmire se való szomszédok irigykednek és szidnak is hogy nekem erre miből tellik (csak azért említem mert egy igazi magyar már csak ilyen). Hogy jön ez ide? Mit akarok ezzel?
Elárulom. Rendszeres hírek jönnek arról hogy az USA-ban bevásárlóközpontokban és rendezvényeken vagy iskolákban egyszerre több embert megöltek. Én amikor ott vagyok akkor mindig egy biztonságos amerikát látok. Az USA-ban nagyon régóta élő összes ismerősöm se találkozott még erőszakkal. Még egyszerű lopással sem. Balszerencse kell hogy ilyesmibe belefuss vagy az hogy direkt a rosszabb környékeket keresd fel.
De ha én be akarnám bizonyítani azt hogy az USA egy fokozottan veszélyes ország azt könnyűszerrel megtehetném. Elég csak a híreket belinkelnem cikkek és videók formájában. Meggyőző lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!