A feministák miért tiltatják be az autóversenyeken a grid girl-öket, meg a sport eseményeken a pom-pom lányokat? Egy nő nem tehet azt a testével, amit akar?
De igen. Csak nem a te szórakoztatásodra és nem kényszerből.
De otthon, ha megkéred a barátnődet, hogy táncoljon neked... pom-pommal...
"De igen. Csak nem a te szórakoztatásodra és nem kényszerből.
De otthon, ha megkéred a barátnődet, hogy táncoljon neked... pom-pommal..."
Tudtommal egyiket sem kényszerből szokták csinálni
Nem értem miért kell így lebontani nemekre azt ha valaki a "testéből él".
Férfiak között is vannak olyanok,akik a testükből élnek.
Ez max azokat zavarja,akik rossz adottságokkal rendelkeznek.
# 1
én szerintem meg ne te legyél már az, aki eldönti azt, hogy a kis bögyös helenácska mikor és hogy fog nagy nyilvánosság előtt táblákat cipelni, vagy rúdon táncolni. Majd ő eldönti, és ha ő azt akarja (akár mások szórakoztatására) akkor meg fogja tenni, mivel egyenjogúság van.
Köszönöm.
Mert a feminizmus mára eltávolodott olyan emberek eszméitől, mint Simone de Beauvior, és nagyrészt egy amerikai puritán, szexualitás-ellenes csoport igényeit elégíti ki, akik besavanyodtak, és mégha magukat ateistának is nevezik, Protestáns Keresztény eredetű a szextől való félelmük.
Ebből eredeztethető a #MeToo mozgalom, és a többi amcsi antiszex hülyeség.
Több európai politikus, pl. Catherine Deneuve és Berlusconi és fellázadt ezellen manapság, de sajnos kevesen hallják meg szavukat.
"De igen. Csak nem a te szórakoztatásodra"
De ezt miért te döntöd el és nem az aki szórakoztatni akar? Te vagy a világ diktátora, vagy mi az úristen?
"és nem kényszerből."
Munkát vállalni nem kényszer. Sok grid girl meg pom-pom lány kimondottan élvezi a munkáját és szereti azt az érzést is, hogy mások csodálják a külsejüket. Amúgy meg el lehet menni varrónőnek is.
Az igazi feministáknak pont azért kellene szónokolni,hogy pl egy nőt ne nézzenek ribinek,vagy kevésbé,mint egy férfit,ha könnyűvérű,vagy a testéből él:D
Ez lenne az egyenlőség elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!