A brexit utan mi lesz az Angliaban elo magyarok sorsa?
Figyelt kérdés
Januarban koltozunk ki, marciusban brexit. Rengeteg informaciot hallottam mar mindenhonnan, az angolt beszelem, de sajnos a hivatalos szovegeket meg nem teljesen ertem. Fokent olyan dolgok erdekelnenek, hogy milyen papirozasi dolgaink/gondjaink lesznek, vagy hogy mennyire szamithatunk segitokeszsegre az angoloktol. Nekunk is at kell majd ternunk a vizumos rendszerre, vagy csak annak, aki marcius utan erkezik?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!:)
Tovabbi szep napot mindenkinek!:)
2018. szept. 1. 13:39
11/14 anonim válasza:
21:50: főleg a félrevezetett, segélyen élő lumpenprolik és a nyuggerek szavazták meg.
12/14 anonim válasza:
"Miért, akkor ki szavazta meg, ha nem a nép? :D"
Olvasd el még egyszer amit írtam, mert látom a szövegértésed eléggé gyenge.
13/14 anonim válasza:
Népszavazás ide vagy oda, a gazdasági érdekek fontosabbak a briteknek, mint holmi kilépősdi.
14/14 anonim válasza:
Tehát akkor a nép szavazta meg, maradjunk ennyiben, ha te sem tudsz mást mondanani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!