Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy Észak-Koreában van...

Igaz, hogy Észak-Koreában van a legnagyobb jólét?

Figyelt kérdés
Ott az egész ország egy nagy munkatábor! Lehetne még ennél munkaalapúbb egy társadalom?

2018. aug. 28. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10:

A Juche márcsak ilyen. Nagyon egyszerű a képlet!

Tudsz dolgozni?

Igen - Nincs gond.

Nem - Más országokban is kell.

Be tudod tartani a törvényeket? (függetlenül attól, hogy mennyire furcsák európai szemmel)

Igen - Nincs gond.

Nem - Máshol is büntetnek érte, akár halállal is.

Szembe akarsz menni az állammal és a vezetőkkel?

Nem - Nincs gond.

Igen - Máshol is elkapnak érte, csak talán nem ennyire nyíltan.

Akinek büdös a munka és nem tudja tiszteletben tartani a meghatározott személyeket/dolgokat, annak ez a hely nem való. Bár szerintem másik sem.

TV csatornák?

Minek több?

Van belföldi hírcsatorna, sportcsatorna, külföldi hírcsatorna, szórakoztató-oktató csatorna, filmcsatorna.

Mi kéne még? Zenecsatorna? Arra ott a rádió, illetve lehet venni rengeteg cd-t és kazettát.

Internetes cenzúra?

Egyértelműen van.

A youtube eléggé korlátozott például. Bármi ami lázadó hangulatú/szövegű (rengeteg hippie-dal, 70-80-90-es punk rock, stb.)

De a világ weboldalainak 90%-át elérem.

Igaz én magam nem használom, nem használtam 2013 előtt Magyarországon sem, de például elérhető a FaceBook is.

Minden álhír (amit a világ többi részén -helytelenül- igaznak hisznek) értelemszerűen el van tűntetve.

K. N.

2018. aug. 28. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha trollkodni akarsz,akkor legalább legyél vicces vagy kreatív,ez csak szánalmas
2018. aug. 28. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

*11

Erős gyanúm, ha valaki közülünk közterületen nagy hangon merné anyázni, kritizálni a Juchét, rövid időn belül zárkában találná magát. Itthon ez legalább megtehető büntetés mentesen :P

2018. aug. 28. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:
11%

"Igaz, hogy Észak-Koreában van a legnagyobb jólét?"

Semmi gond nincs kint most jottem onnan. Sokkal jobb nyugatnal, van X-box meg szauna, jakuzzi, minden csak a nyugatnak kiadják az ellenkezőjét, mert oda menne az összes nyugati mocsok söpredék!

Amikor nem mehetsz be bizonyos helyekre meg kamera se veszi, ott voltam happi,minden ok.

2018. aug. 29. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
#7 Azért nem tudod jelenteni, mert 40% alatt vagy.
2018. aug. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!