Melyik a 2. vh-ban egyeduralmat szerzett szélsőséges ideológiában élnél legkevésbé kényelmetlenül?
Nemzetiszocializmus (holokauszt, egyes kisebbségek kitelepítése)
Kommunizmus (szegénység, népirtás)
Liberalizmus (népek megszüntetése multikulti által, mindenféle "szabadosság", női kvóta, fehérellenesség gyámolítása, transznemű szépségkirálynő, gyűlöletbeszéd-törvény, holokauszttagadás-törvény, kisebbségi bűncselekmények támogatása, stb.)
Liberalizmus mint szélsőséges ideológia :D :D
Mégis milyen jogaidban korlátoznak, kedves kérdező?
Ha a 30-as évek Németországában éltem volna németként, valószínűleg a nemzetiszocializmust választottam volna ebből a háromból.
De ma már a demokrácia fontosabb, úgyhogy marad jobb híján a 3.
Szerintem akaszkodjál fel, kérdező, mert Spanyolországban transznemű lett a szépségkirálynő.
De tényleg, ha ez neked ekkora szenvedést okoz, akkor nyugodtan menjél el az oroszokhoz Szibériába, vágjál fát, dolgozz valami bányában, tartósítsd magad vodkával vagy mittudomén.
Ott nincsenek mindenféle transzneműek, akik a boldogságod útjában állhatnak.
A nemzeti szocializmusban, de minél kevesebb szocializmussal azaz valami olyanban mint Franco tábornok Spanyolországa vagy Mussolini Olaszországa vagy a Salazar féle Portugália.
1.esnek:
A liberalizmus szélsőségesen nemzetellenes, fehérember ellenes és keresztényellenes, újabban pedig fehér férfiellenes is. A legrosszabb a 3 közül.
Ezt valahogy az áldozatok nem erősítenék meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!